Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Sūduvos“ naujokas tiki komanda: „Rūbinėje yra labai gera atmosfera“

Marijampolės „Sūduvos“ puolėjas Kule Mbombo sako, kad naujojoje komandoje jį pasitiko vyraujanti gera nuotaika, tad futbolininkas tikisi Lietuvoje džiaugtis kuo didesniu skaičiumi pergalių.
Kule Mbombo
Kule Mbombo / Vytauto Kuralavičiaus nuotr.

Kongo Demokratinės Respublikos atstovas karjerą pradėjo Kinšasos „Vita Club“, vėliau rungtyniavo Belgijos „Anderlecht“ jaunimo komandoje ir „Beerschot“, Slovakijos „Trencin“ bei Kazachstano „Kaysar“ ekipose. Šiuo metu K.Mbombo priklauso Latvijos „Riga“, kuri ir paskolino puolėją „Sūduvai“.

K.Mombo į Marijampolę atvyko prieš savaitę ir jau „Optibet A lygos“ 1 ture po keitimo žengė į aikštę per rungtynes su „Panevėžiu“. Deja, futbolininkui pasižymėti nepavyko ir teko susitaikyti su minimalia varžovų pergale (0:1).

Vytauto Kuralavičiaus nuotr./Kule Mbombo
Vytauto Kuralavičiaus nuotr./Kule Mbombo

Vis dėlto 24 metų žaidėjas tikisi, kad pergalės netruks ateiti ir į „Sūduvos“ kiemą.

„Komanda mane priėmė labai gerai, rūbinėje yra labai gera atmosfera, o tokios ekipos turi ir gali žaisti gerai“, – sakė K.Mbombo.

Papildomai domėtis „Sūduva“ prieš atvykstant į Marijampolę afrikiečiui nereikėjo. Pernai Čempionų lygos atrankoje „Riga“ susitiko su Tel Avivo „Maccabi“, o po to tą pačią komandą priėmė „Sūduva“.

„Žaidžiau Latvijoje, ten pakalbėdavome ir apie Lietuvos čempionatą, visi žinojo, kad „Sūduva“ buvo geriausia šalies komanda. Be to, pats žiūrėjau „Sūduvos“ rungtynių su „Maccabi“ transliaciją“, – pasakojo K.Mbombo.

2020-aisiais Latvijos čempionate puolėjas per 21 rungtynes pelnė 12 įvarčių ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus. Toks rezultatas leido futbolininkui užimti 4-ąją vietą rezultatyviausių lygos žaidėjų sąraše. Puolėjas tikisi, kad džiugins įvarčiais ir „Sūduvos“ gerbėjus.

„Man tikslas yra atiduoti 100 proc. jėgų savo jėgų aikštėje ir treniruotėse, – sakė K. Mbombo. – Stengsiuosi daryti viską, ką sugebu geriausiai, kad komanda gerai pradėtų čempionatą.“

Vytauto Kuralavičiaus nuotr./Kule Mbombo
Vytauto Kuralavičiaus nuotr./Kule Mbombo

2021 m. „Optibet A lygos“ II turo rungtynes „Sūduva“ žais penktadienį 18 val. Marijampolės „Hikvision“ arenos manieže su Kauno rajono „Hegelmann Litauen“. Šias rungtynes tiesiogiai transliuos TV6.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas