Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sujudimas varžovų stovykloje: Bulgarija jau rado pamainą dabartiniam treneriui?

Bulgarijos žiniasklaida pastarosiomis dienomis mirga nuo pranešimų apie galimus pokyčius futbolo rinktinėje. Nesėkmė Lietuvoje gali būti lemiama nacionalinę komandą treniruojančiam serbui Mladenui Krstajičiui, jam esą jau rasta ir galima pamaina.

Bulgarų žiniasklaidoje pranešama, kad futbolo federacijos prezidentas Borislavas Mihaylovas iškėlė ultimatumą M.Krstajičiui – jis privalo nugalėti Lietuvą šeštadienį, o tuomet garbingai pasirodyti mače namuose su Serbija.

Pralaimėjimais Juodkalnijai (0:1) ir Vengrijai (0:3) atranką į 2024-ųjų Europos čempionatą pradėjo Bulgarija, tad dar dvi nesėkmės kone laidotų šalies viltis grįžti į prestižinį turnyrą.

Ilia Gruevas, anot bulgarų žiniasklaidos, taptų naujuoju rinktinės treneriu, jei M.Krstajičiui būtų padėkota už darbą.

Įdomu tai, kad I.Gruevo sūnus Ilia Gruevas yra vienas rinktinės ryškiausių žaidėjų, rungtyniaujantis Vokietijos aukščiausios lygos Brėmeno „Werder“ komandoje.

Vyresniojo I.Guevo paskutinė karjeros stotelė buvo Bylefeldo „Arminia“ ekipa, kur 53-ejų buvęs futbolininkas darbavosi asistentu.

2011-aisiais I.Gruevas jau dirbo Bulgarijos rinktinėje – tuomet jis buvo legendinio Vokietijos futbolininko Lotharo Matthauso asistentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas