Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sukrėtimas futbolo rinkoje: ant prekystalio atsidūrė Kylianas Mbappe

„Paris Saint-Germain“ ruošiasi parduoti Kylianą Mbappe jau šią vasarą. Prancūzas atsisakė pratęsti sutartį, jo kontraktas baigsis po kito sezono, tad Paryžiaus klubas nenorės paleisti superžvaigždės už dyką.

Prancūzijos rinktinės žaidėjo sutartis baigiasi po kito sezono, o kontrakte numatyta, kad futbolininkas pats gali aktyvuoti dar vienerius papildomus bendradarbiavimo metus.

Bet K.Mbappe dar metams likti PSG atsisakė, apie tai jis informavo klubo vadovus laišku.

Rezultatyviausias visų laikų Paryžiaus komandos žaidėjas, neatmetama, galėjo taip pasielgti gerindamas savo derybines pozicijas.

Vis dėlto Paryžiaus klubas, į kurį investuojami šimtai milijonų, per pastaruosius metus vėl nerado savo strategijos. Tai galėjo perpildyti K.Mbappe kantrybės taurę.

Į K.Mbappe jau kurį laiką taikėsi Madrido „Real“, tačiau pats prancūzas pernai galiausiai atmetė „karališkųjų“ pasiūlymą.

Madrido komandos puolėjas Karimas Benzema patraukė į Saudo Arabiją. Norimų futbolininkų sąrašo viršūnėje kol kas – Harry Kane'as iš Londono „Tottenham Hotspur“.

K.Mbappe į PSG kėlėsi už 180 mln. eurų 2017-aisiais. Nuo tada, vilkėdamas „Paris Saint-Germain“ marškinėlius, sužaidė 260 rungtynių ir pelnė 212 įvarčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas