Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sunkiai suvokiama: Šiaurės Londono derbyje – sirgaliaus smūgis vartininkui

Šiaurės Londono derbis „Premier“ lygoje sekmadienio vakarą neapsiėjo be incidentų. Jau po finalinio rungtynių švilpuko, užfiksavusio „Arsenal“ pergalę 2:0, „Tottenham Hotspur“ sirgalius spyrė varžovų vartininkui Aaronui Ramsdale'ui.

Iš pradžių A.Ramsdale'as susikibo su varžovu Richarlisonu, o tuomet nukeliavo už vartų pasiimti pirštinių. Būtent tada sirgalius pribėgo ir spyrė „Arsenal“ vartininkui.

Į konfliktą netrukus sugužėjo abiejų komandų futbolininkai, tačiau „Arsenal“ treneris Mikelis Arteta greitai sukvietė savo žaidėjus ir traukė juos iš įvykių sūkurio.

Strategas ragino savo auklėtinius keliauti švęsti pergalės prie savo sirgalių sektoriaus.

„Spurs“ sirgaliai negailėjo manęs rungtynių metu. Grąžinau jiems skolą. Žmonės reagavo, tačiau vienas tai darė nesportiškai ir spyrė į nugarą. Gėda, nes dienos pabaigoje tai tiesiog futbolo rungtynės. Laimei, nieko drastiško nenutiko“, – dėstė A.Ramsdale'as.

„Tottenham“ klubas pranešė, kad peržiūrės vaizdo kamerų įrašus ir nustatys ribas peržengusį sirgalių. Jam gali būti skirtas draudimas lankytis stadione net ir visą gyvenimą.

Pranešimą išplatino ir Profesionalių futbolininkų asociacija, kuri piktinosi aistruolio elgesiu ir ragino užtikrinti futbolininkų saugumą jų darbo vietoje.

Kritikos negailėjo ir „Spurs“ treneris Antonio Conte: „Kiekviename momente privalome rodyti pagarbą. Jei atvirai, to epizodo nemačiau. Tačiau jei tai nutiko, man tai labai nepatinka.“

„Arsenal“ po puikios pergalės su 47 taškais toliau žengia pirmi „Premier“ lygoje ir net aštuoniais lenkia „Manchester City“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas