Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tarsi Luisas Suarezas – futbolininkas įkando savo oponentui

Antro Anglijos futbolo diviziono „Championship“ rungtynės baigėsi skandalingai. Šalies futbolo asociacija (FA) tiria, ar „Preston“ žaidėjas Milutinas Osmajičius įkando „Blackburn“ futbolininkui Owenui Beckui.
Temos: 1 Futbolas

Pastarasis išvydo prieš save raudoną kortelę ir buvo išvytas iš aikštės 89-ąją minutę, kai spyrė Duane'ui Holmesui, o tai įskėlė aštrią varžovų reakciją.

Į konfliktą įsitraukė daugybė žaidėjų, tarp jų ir M.Osmajičius. Galiausiai, O.Beckas ėmė demonstruoti teisėjui, kad juodkalnietis įkando jam į kaklą, o tai matyti ir epizodo pakartojimuose.

Rungtynių arbitras to nepastebėjo ir parodė M.Osmajičiui tik geltoną kortelę už aktyvų sudalyvavimą konflikte, bet FA atkreipė dėmesį į epizodą ir ėmėsi jį tirti rimčiau.

Susitikimas baigėsi be įvarčių 0:0, bet komandos jį užbaigė žaisdamas 10 prieš 10 – dar pirmajame kėlinyje buvo išvarytas ir „Preston“ žaidėjas Samas Greenwoodas.

„Per televiziją buvo galima matyti, kad tas vaikinas atsikando jo kaklo, – juokaudamas po mačo sakė „Blackburn“ strategas Johnas Eustace'as. – Tai tikriausiai yra derbio dalis.“

Situacijų, kai žaidėjas įkanda savo varžovui, futbolo sirgaliai jau yra matę, o tuo garsiausiai pasižymėjo urugvajietis Luisas Suarezas. „Liverpool“ atstovavęs puolėjas 2013-aisiais įkando „Chelsea“ gynėjui Branislavui Ivanovičiui ir buvo diskvalifikuotas dešimčiai rungtynių, bet nepasimokė ir 2014 m. pasaulio čempionate pakartojo tai įkąsdamas italui Giorgio Chiellini, sulaukdamas dar devynių rungtynių diskvalifikacijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas