Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Teisėjai serviruoja akibrokštą: LFF taurės finalas patikėtas tik ką Alytuje smaugtam arbitrui

Lietuvos futbolo teisėjų korpusas trečiadienio popietę pateikė nemažą staigmeną. Patvirtinus teisėjų brigadą, kuri darbuosis sekmadienį Kaune vyksiančiame LFF taurės finale, paaiškėjo, kad svarbiausi sprendimai priklausys neseniai į aistrų sūkurį patekusiam arbitrui.
Temos: 1 LFF taurė

Pagrindinis aikštės teisėjas bus Orestas Abramavičius, jam talkins asistentai Eimantas Rudavičius ir Simas Kaušas, rezervinis teisėjas – Robertas Šmitas.

VAR kambaryje dirbs VAR teisėjas Donatas Šimėnas, AVAR teisėjas Vilius Paulauskas bei video peržiūros operatorius Dovydas Švėgžda.

Rungtynių inspektorius – Gediminas Mažeika, delegatas – Arvydas Makarevičius.

Priminsime, kad O.Abramavičius praėjusį penktadienį vadovavo po pirmojo kėlinio nutrauktoms „TOPsport A lygos“ rungtynėms Alytuje tarp vietos „Dainavos“ ir Marijampolės „Sūduvos“.

Per pirmą rungtynių pusę O.Abramavičius Dzūkijos futbolininkams parodė dvi raudonas korteles, išvarė trenerį ir vartininkų trenerį bei į šeimininkų vartus paskyrė du baudinius.

Prasidėjus pertraukai ir teisėjams einant į rūbines vienas aistruolis prasiveržė per apsaugą ir griebė O.Abramavičiui už gerklės. Po šio incidento arbitrai nusprendė mačą nutraukti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas