Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„The Big Decision“ – E.Haalandas savo pasirinkimą pristatys dokumentiniame filme

Vienas karščiausių pasaulio futbolo talentų, 22-ejų Erlingas Haalandas vaidins išskirtiniame dokumentiniame filme, kuris „Viaplay“ žiūrovams suteiks nepakartojamų įžvalgų tiek apie jo beprotišką karjerą, tiek apie atidžiai saugomą asmeninį gyvenimą, rašoma pranešime spaudai.
Erlingas Haalandas
Erlingas Haalandas / „Viaplay“ nuotr.

Iš Norvegijos kilusi „Manchester City“ futbolo komandos superžvaigždė, puolėjas E.Haalandas kartu su srautinės transliacijos platforma „Viaplay“ sutarė dėl ilgalaikės, įvairias rinkas apimančios partnerystės.

E.Haalandas taip pat taps „Viaplay“ ambasadoriumi devyniose Europos šalyse, kuriose „Viaplay“ turi teises į „Premier“ lygos varžybų transliavimą.

„Viaplay“ nuotr./„Haaland – The Big Decision“ plakatas
„Viaplay“ nuotr./„Haaland – The Big Decision“ plakatas

Dėka precedento neturinčios prieigos prie žaidėjo ir jo vadovų komandos, „Viaplay“ kūrinys „Haaland – The Big Decision“ žiūrovams papasakos apie E.Haalando gyvenimą visą 2022 m. pavasarį, prieš jam pasirašant sutartį su „Manchester City“ futbolo klubu.

60 milijonų eurų išpirką Dortmundo „Borussia“ klube turėjusio puolėjo savo komandose geidė kone visi didieji Europos klubai.

Be E.Haalando, prie „Viaplay“ komandos prisijungs ir Alfie Haalandas, futbolininko tėvas, buvusi „Premier“ lygos žvaigždė, 1993–2001 m. sužaidęs daugiau nei 180 varžybose „Nottingham Forest“, „Leeds United“ ir „Manchester City“ klubuose. Jis prisijungs prie „Viaplay“ ir „Premier“ lygos transliacijų kaip ekspertas ir analitikas.

Imago / Scanpix nuotr./Alf-Inge Haalandas „Manchester City“ klube žaidė 2000-2003 metais.
Imago / Scanpix nuotr./Alf-Inge Haalandas „Manchester City“ klube žaidė 2000-2003 metais.

„Viaplay“ turi teises į „Premier“ lygos varžybų transliavimą Norvegijoje, Švedijoje, Danijoje, Suomijoje, Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Lenkijoje ir Nyderlanduose, jos galioja iki 2028 metų.

„Visą gyvenimą stebėjau ir palaikiau anglišką futbolą. Tai, kad dabar galiu žaisti „Premier“ lygoje, yra svajonės išsipildymas. Nekantriai laukiu prisijungti prie „Premier“ lygos transliuotojų „Viaplay“ kaip ambasadorius. Esu tikras, kad kartu praleisime daug smagių metų“, – pasakojo E.Haalandas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Erlingas Haalandas dviem įvarčiais prisidėjo prie „Manchester City“ pergalės.
AFP/„Scanpix“ nuotr./Erlingas Haalandas dviem įvarčiais prisidėjo prie „Manchester City“ pergalės.

„E.Haalandas ir „Viaplay“ puikiai papildo vienas kitą. Kaip rodo mūsų partnerystė su naujausia „Premier“ lygos superžvaigžde ir „Formulė 1“ žaidėju Maxu Verstappenu, „Viaplay“ kiekvieną savaitę ne tik rodo sporto žvaigždes, tačiau gerbėjus priartina prie jų arčiau, nei bet kas kitas“, – teigė Andersas Jensenas, „Viaplay“ grupės prezidentas ir generalinis direktorius.

„Sprogus Erlingo debiutas yra tik žvilgsnis į tai, kas laukia ateityje. „Viaplay“ yra „Premier“ lygos namai devyniose šalyse, o rėmėjai visur nori sekti kiekvieną naujojo „Manchester City“ komandos, devinto numerio žaidėjo žingsnį.

Dokumentiniai filmai apie sportą yra viena iš sparčiausiai augančių „Viaplay“ turinio sričių, todėl tikimės bendradarbiauti su Erlingu, kad padėtume pasidalinti jo neįtikėtina istorija“, – pasakojo Peteris Nørrelundas, „Viaplay“ grupės vyriausiasis sporto vadovas.

Sausio mėnesį „Viaplay“ paskelbė apie partnerystę su „Formulė 1“ pasaulio vairuotojų čempionu Maxu Verstappenu, o pirmasis kūrinys „Verstappen – Lion Unleashed“ pasirodys kovo 1 d. M. Verstappenas taip pat yra „Viaplay“ ambasadorius rinkose, kuriose „Viaplay“ turi teises į „Formulė 1“ transliacijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas