Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Transinvest“ generalinėje repeticijoje prieš debiutą Europoje – lygiosios su „Sūduva“

Lietuvos futbolo „TOPsport A lygos“ 23 turas prasidėjo Vilniaus raj. „Transinvest“ ir Marijampolės „Sūduvos“ lygiosiomis Širvintose 2:2 (0:1).
Ernestas Burdzilauskas
Ernestas Burdzilauskas ir Henrique Devensas / Vytauto Kuralavičiaus nuotr.

Lietuvos taurės savininkei „Transinvest“ tai buvo generalinė repeticija prieš ketvirtadienį laukiančias debiuto UEFA Konferencijų lygoje rungtynes su Čekijos „Mlada Boleslav“.

Pirmą rungtynių įvartį 38 min. po standartinės situacijos ir sumaišties šeimininkų vartininko aikštelėje pelnė „Sūduvos“ krašto gynėjas Tautvydas Burdzilauskas.

„Transinvest“ rezultatą išlygino 62 min., kai Henrique Devensas sulaukė kamuolio dėkingoje padėtyje baudos aikštelėje ir tiksliu smūgiu pasiuntė jį į tinklą.

Vis dėlto jau po 2 min. „Sūduva“ vėl išsiveržė į priekį. Po Dariušo Stankevičiaus perdavimo Henry Uzochukwu beliko įmušti kamuolį į tuščius vartus.

Dar kartą rezultatą šeimininkai išlygino 90 min., kai H.Devensas vėl gavo kamuolį baudos aikštelės viduryje ir vėl nepaliko vilčių svečių vartininkui.

Po šių rungtynių „Transinvest“ (23 taškai) taškai liko 8-ojoje turnyro lentelės vietoje, o „Sūduva“ (22) pakilo į 9-ąją poziciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?