Trūko gandų pasiutpolkėje atsidūrusio C.Ronaldo kantrybė: „Nežaiskite mano vardu“

Į gandų sūkurį pastarosiomis dienomis įtraukto Cristiano Ronaldo kantrybė trūko. Portugalas instagrame nutraukė tylą ir prabilo apie jį supančias spekuliacijas.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Turino „Juventus“ puolėjas pastarosiomis dienomis vis garsiau buvo sietas su buvusiu jo klubu Madrido „Real“.

Nors portugalo sutartis su Italijos komanda baigs galioti tik 2022 m. vasarą, ne viename pranešima teigta, jog C.Ronaldo dar šią vasarą pasuks atgal Ispanijos sostinės kryptimi.

Vis dėlto dar antradienį šiuos gandus paneigė „Real“ strategas Carlo Ancelotti, o tašką šioje istorijoje padėjo pats C.Ronaldo.

„Visi, kurie mane pažįsta, žino, koks susikoncentravęs esu į savo darbą. Kalbu ne žodžiais, o darbais ir tuo vadovaujuosi nuo karjeros pradžios. Bet po to, kas pastaruoju metu buvo pasakyta ir parašyta, turiu išreikšti savo poziciją.

Labiau nei nepagarba man, kaip žaidėjui ir vyrui, žiniasklaidoje lengvabūdiškai piešiama mano ateitis rodo nepagarbą klubams, kurie yra įtraukiami į tuos gandus.

Nutraukiu šią tylą norėdamas pasakyti, kad negaliu leisti žmonėms žaisti su mano vardu. Lieku susifokusavęs į savo karjerą ir darbą, nusiteikęs ir pasiruošęs visiems iššūkiams, su kuriais susidursiu. O visa kita – tik kalbos“, – instagrame rašė portugalas.

36-erių futbolininkas išskyrė ir su „Real“ klubu susijusius gandus.

„Mano istorija Madrido „Real“ klube jau parašyta. Ji išrašyta žodžiais ir skaičiais, trofėjais ir titulais, rekordais ir antraštėmis. Ji nugulė „Santiago Bernabeu“ stadiono muziejuje ir kiekvieno šio klubo sirgaliaus mintyse. Per tuos devynerius metus susiformavau gilų ryšį ir pagarbą „Real“ kultūrai, kurią vertinu iki šiol. Žinau, kad tikri „Real“ fanai ir toliau ras vietos man savo širdyse, kaip ir aš rasiu vietos jiems savojoje“, – rašė portugalas.

Tiesa, C.Ronaldo pastaruoju metu buvo siejamas ne tik su karališkuoju klubu.

Portugalijos rinktinės žvaigždė, anot italų spaudos, neseniai buvo pasiūlytas ir „Manchester City“ komandai. Kitos žiniasklaidos priemonės neseniai kalbėjo ir apie „Paris Saint-Germain“ susidomėjimą C.Ronaldo.

Vis dėlto portugalas kol kas kitomis kryptimis nesižvalgo ir ketina likti Turine, į kurį nori sugrąžinti UEFA Čempionų lygos karūną, kurios per pirmuosius trejus metus Italijos klube taip ir neiškovojo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito