Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainos klubo galvos skausmas: į Barseloną – be 13 žaidėjų

Kijevo „Dinamo“ klubo trečiadienį laukia sudėtingos rungtynės Barselonoje. Tokios jos bus ne tik dėl varžovų kalibro, bet ir dėl stipriai traumų bei COVID-19 išretintos ukrainiečių sudėties.
Kijevo „Dinamo“ žaidėjai
Kijevo „Dinamo“ žaidėjai / „Scanpix“ nuotr.

UEFA Čempionų lygos grupių etapo rungtynes Katalonijoje prieš „Barcelona“ žaisiantis Ukrainos sostinės klubas į išvyką pasileido be 13 pagrindinės sudėties žaidėjų.

Kaip pranešė pats klubas, net devyni futbolininkai sulaukė teigiamų koronaviruso testų rezultatų ir dėl to liko namuose. Dar keturi žaidėjai negalės padėti komandai dėl traumų.

Tarp užsikrėtusiųjų COVID-19 yra ir vienas trenerio asistentas bei keturi ekipos personalo darbuotojai.

Į Barseloną „Dinamo“ klubas išvyko turėdamas viso labo 13 žaisti pasiruošusių futbolininkų. Tai yra mažiausias skaičius, kurio reikalauja UEFA reglamentas – jeigu Kijevo klubas netektų dar vieno žaidėjo, iškiltų grėsmė trečiadienio vakarą turinčioms įvykti rungtynėms.

Ypač skaudžiai „Dinamo“ klubo netektys gali atsiliepti vartininko pozicijoje, kadangi iškritus dviem pagrindiniams vartų sargams, Ukrainos vicečempionai liko tik su 18-mečiu Ruslanu Neščeretu.

Po dvejas rungtynes Čempionų lygos G grupėje sužaidusioms Barselonos ir Kijevo komandoms ligšiol sekėsi skirtingai: katalonai yra surinkę 6, o ukrainiečiai – 1 tašką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito