Už „Porto“ žaidėjų porą 70 mln. eurų paklojęs „Monaco“ klubas netrukus už 60 mln. pridės Radamelį Falcao

Itin rimtų ambicijų kitų metų Prancūzijos čempionate neslepiantis Rusijos oligarcho Dmitrijaus Rybolovlevo valdomas „Monaco“ klubas ir toliau drebina futbolo rinką.
Radamelis Falcao
Radamelis Falcao / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prieš kelias dienas už „Porto“ duetą Joao Moutinho ir Jamesą Rodriguezą 70 mln. eurų suplojęs „Monaco“ klubas netrukus išleis dar 60 mln. eurų už Madrido „Atletico“ lyderį Radamelį Falcao.

27-erių metų puolėjas šį sezoną Ispanijos sostinės klubui per 36 susitikimus įmušė 32 įvarčius ir klubas jau anksčiau skelbė, kad neprieštaraus, jeigu kolumbietis išvyks žaisti kitur.

Pasak Ispanijos žiniasklaidos, puolėjas netrukus turėtų vykti į Monaką, kur pereis medicininį patikrinimą ir padės parašą ant sutarties.

Ilgą laiką buvo manoma, kad R.Falcao parašą laimės Londono „Chelsea“ klubas, tačiau neseniai į puolėjo medžioklę įsijungė ir milijonais besitaškantis „Monaco“.

„Monaco“ trenerio Claudio Rainieri asistentas Jeanas Petitas radijui RCN penktadienį teigė: „Taip, tikimės, kad prie komandos prisijungs R.Falcao ir dar 4 ar 5 panašaus kalibro žaidėjai. Mes vis dar derimės su pačiu žaidėju ir jo atstovais – tikimės, kad sandėris bus baigtas artimiausiu laiku.

Mums reikia tokio žaidėjo kaip Radamelis, nes jis gali pritraukti kitus garsius futbolininkus, be to, mes futbolo pasauliui įrodytume, kad mūsų projektas yra rimtas ir patikimas. Be to, tokio puolėjo įsigijimas būtų labai naudingas Prancūzijos futbolui“.

Oficialiai žaidėjų perėjimų langas dar nėra atidarytas, tačiau futbolo klubams nedraudžiama sudaryti išankstinių sutarčių su žaidėjais.

Ispanijos „Primera“ lygoje „Atletico“ liko sužaisti dvejas rungtynes, tačiau komanda jau yra užsitikrinusi trečiąją vietą ir kelialapį į UEFA Čempionų lygą. Tuo tarpu „Monaco“ klubui antrajam Prancūzijos futbolo divizione („Ligue 2“) iškovojo čempiono titulą ir gavo tiesioginį kelialapį į „Ligue 1“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento