Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Už skandalingąjį vaizdo įrašą iš Rusijos rinktinės kapitono reikalavo milijonų?

Rusijos futbolo rinktinės ir Sankt Peterburgo „Zenit“ futbolininkas Artiomas Dziuba neoficialiai kreipėsi į teisėsaugos pareigūnus dėl internete pasklidusio intymaus vaizdo įrašo, praneša Rusijos žiniasklaida.
Artiomas Dziuba
Artiomas Dziuba / „Scanpix“ nuotr.

Portalas fontanka.ru, remdamasis savo šaltiniais, rašo, kad A.Dziuba kreipėsi pagalbos pas buvusį Vladimiro Putino asmens sargybinį, dabar Tulos apskrities gubernatorių Aleksejų Diuminą.

Teigiama, kad šantažu iš futbolininko buvo reikalaujama 5 mln. dolerių. Esą prieš skandalą A.Dziuba susitiko su jį šantažavusiu asmeniu ir įrašė pokalbį, per kurį buvo reikalaujama pinigų.

„Mūsų leidinio duomenimis, futbolininkas atsisakė. Pirmiausia, reikalaujama suma buvo per didelė net „Zenit“ puolėjui, o antra, – nebuvo garantijų, kad video neatsiras viešumoje.

Po atsisakymo, įrašas buvo publikuotas. Dabar visą informaciją tiria pareigūnai“, – rašoma fontanka.ru

Radijo stotis „Komsomolskaja pravda“ pateikė kitą versiją. Esą video išplatino Instagram blogerė Natalija Veretnikova. Į Indiją pervažiavusi mergina neva užsiminusi, kad jos santykiai su futbolininku buvo labai artimi, o dabar jai ateina grasinimai.

„Scanpix“ nuotr./Artiomas Dziuba
„Scanpix“ nuotr./Artiomas Dziuba

A.Dziuba į didelio dėmesio šalyje sulaukusį skandalą pateko praėjusį savaitgalį, kai internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame jis užfiksuotas besimasturbuojantis lovoje.

32 metų futbolininkas pareiškė, kad gali kaltinti tik save, bet neužsiminė apie galimą šantažą.

Po skandalo iškart reagavo Rusijos futbolo rinktinės treneris Stanislavas Čerčesovas, išbraukęs vieną rezultatyviausių visų laikų šalies puolėjų iš Tautų lygos rungtynėms pakviestų žaidėjų.

„Zenit“ treneris Sergejus Semakas paliko A.Dziubą sudėtyje, bet atėmė iš jo kapitono raištį.

Užtat dalis Rusijos šou verslo garsenybių, kaip Filipas Kirkorovas, Dmitrijus Malikovas, Dmitrijus Šepelevas, Viktorija Lopyreva ir kiti, išreiškė paramą futbolininkui, kuris masturbavosi ir save filmavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas