Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Čeburinas laukia įdomių rungtynių, A.Skarbalius „Sūduvos“ ryškia favorite nelaiko

Lietuvos futbolo čempionės titulą ginanti Marijampolės „Sūduva“ 2019 metų A lygos čempionatą pradės rungtynėmis namie su Vilniaus „Riteriais“ (buvę „Trakai“).
Vladimiras Čeburinas
Vladimiras Čeburinas / Evaldo Šemioto nuotr.

„Riteriai“ žiemą atsinaujino iš pagrindų, komandą paliko daug žaidėjų. Tai Justinas Marazas, Jevgenijus Osipovas, Vaidas Šilėnas, Modestas Vorobjovas, Diniaras Bilialetdinovas, Vytautas Lukša, Vadimas Manzonas, Etienne’as Mukanya, Kevinas Ntika ir Deividas Česnauskis

Juos pakeitė kol kas tik keturi nauji futbolininkai – Ričardas Šveikauskas, Mindaugas Grigaravičius, Valdas Paulauskas ir Matas Ramanauskas.

O bene skambiausia permaina įvyko vyriausiojo trenerio pozicijoje, kurią užėmė Aurelijus Skarbalius.

„Sūduvos“ vyriausiojo trenerio Vladimiro Čeburino asistentas Eivinas Černiauskas teigia, kad Marijampolėje laukia sunkios, bet įdomios, rungtynės.

„Varžovų komanda atjaunėjo, išvykusius patyrusius žaidėjus pakeitė jaunesni, turintys mažiau patirties, bet ne mažiau pavojingi, – sakė marijampolietis. – Naujas vyriausiasis treneris A. Skarbalius taip pat atliko daug pakeitimų. „Riteriai“ yra labai drausmingi, kompaktiškai ginasi, labai tiksliai vykdo nurodymus. Jie gerai kontroliuoja kamuolį, dažnai keičia atakos kryptį. Laukia sunkios, įdomios rungtynės.“

nuotr. fkt.lt/„Trakai“
nuotr. fkt.lt/„Trakai“

Prieš išvykdami į Marijampolę, savo mintis išsakė ir „Riteriai“:

Donatas Kazlauskas: „Pagaliau sulaukėme pirmųjų rungtynių. Esame pasiruošę, todėl tikimės pozityviai pradėti čempionatą“.

Dovydas Virkšas: „Faktas, kad laukia sunkios ir kovingos rungtynės, kuriose darysime viską, kad iš Marijampolės grįžtumėm su trimis taškais“.

Lajo Traore: „Rungtynės su „Sūduva“ nėra šiaip sau rungtynės, tačiau jas pasitinkame su tikslu – pasiekti pozityvų rezultatą“.

Tomas Švedkauskas: „Laukia tikrai sunkios rungtynės. Varžovas galingas, tačiau svarbu tinkamai nusiteikti, atiduoti visas jėgas ir kovoti iki galo. Tada galime tikėtis gero rezultato“.

Aurelijus Skarbalius: „Sūduvos“ futbolininkai yra šių rungtynių favoritai, tačiau nepasakyčiau, kad ryškūs“.

VIDEO: „Vieni vartai“: „El Clasico“ intriga, netikėta prognozė Kauno „Žalgiriui“ ir įspūdingas savaitgalis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito