Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valdas Ivanauskas paskelbė rinktinės sudėtį: sąraše – trys naujokai

Valdas Ivanauskas paskelbė Lietuvos rinktinės sudėtį kovo pabaigoje vyksiančioms draugiškoms rungtynėms - strategas į nacionalinę komandą pakvietė tris naujokus.

Kovo 25 dieną lietuviai išvykoje susitiks su San Marino komanda, o po kelių dienų (kovo 29d.) Airijoje varžysis su šios šalies nacionaline ekipa.

Šį sykį Lietuvos rinktinė neišvengė praradimų dėl traumų. Rungtynėse Izraelyje rankos traumą patyrė rinktinės kapitonas Ernestas Šetkus, kuris rinktinės stovykloje dalyvauti negalės. Tuo tarpu pirmą kartą nuo 2020-ųjų pabaigos į rinktinę sugrįžo taip pat Izraelyje žaidžiantis vartų sargas Džiugas Bartkus.

Taip pat, likus visai nedaug laiko iki stovyklos pradžios, iš rikiuotės iškrito ir gynėjas Edvinas Girdvainis, kuris kontrolinėse rungtynėse taip pat nežais.

Rinktinėje vėl yra po pertraukėlės į ją sugrįžtantys Rolandas Baravykas, Saulius Mikoliūnas, Edgaras Utkus ir Linas Klimavičius, taip pat traumas įveikę ir į rikiuotę sugrįžę Gratas Sirgėdas ir Paulius Golubickas. Taip pat nacionalinės rinktinės marškinėlius vėl apsivilks Eligijus Jankauskas.

Tarp pirmą kartą pakviestų žaidėjų – trys nauji vardai. Tai yra Pijus Širvys, Titas Milašius bei Augustinas Klimavičius.

San Marinas ir Lietuva draugiškų rungtynių nėra žaidę, o oficialiuose mačuose ekipos susitiko keturis kartus - visus laimėjo Lietuvos rinktinė.

Iki šiol Lietuvos ir Airijos rinktinės tarpusavyje yra žaidusios keturis kartus – po du sykius buvo susitikta atrankose į 1994-ųjų ir 1998-ųjų pasaulio čempionatus.

Trys mačai baigėsi Airijos ekipos pergalėmis, vienas susitikimas finišavo 0:0.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas