Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vartininkų siaubas E.Haalandas patyrė traumą – nepadės Norvegijos rinktinei

Vieną po kito įvarčius šį sezoną „Manchester City“ klube štampuojantis puolėjas Erlingas Haalandas patyrė traumą ir negalės padėti Norvegijos rinktinei.

Pastaroji nėra žaidusi pasaulio ar Europos čempionatuose nuo 2000-ųjų, tačiau su E.Haalandu ir Londono „Arsenal“ atakų dirigentu Martinu Ødegaardu vylėsi nutraukti šią juodą seriją.

Vis dėlto atranką į 2024-ųjų Europos čempionatą norvegams teks pradėti be aštriausio savo ginklo – E.Haalandas dėl traumos jau paliko rinktinės stovyklą.

„Vylėmės, kad jis galės žaisti. Deja, po išsamių tyrimų paaiškėjo, kad Erlingas turės praleisti dvikovas su Ispanija ir Sakartvelu. Šiuo metu bus geriau, jei gydymą jis gaus klube“, – cituojamas Norvegijos rinktinės gydytojas Ola Sandas.

Atrankoje į 2024-ųjų Europos pirmenybes norvegai žais A grupėje. Be minėtų Ispanijos ir Sakartvelo rinktinių dėl dviejų kelialapių tolyn čia dar varžysis škotai ir Kipro futbolininkai.

Nuostabią sportinę formą šiame sezone demonstruojantis E.Haalandas per paskutines dvejas rungtynes buvo pelnęs net 8 įvarčius, įskaičiuojant penkis į „Leipzig“ vartus UEFA Čempionų lygoje.

Iš viso šiame sezone „Manchester City“ puolėjas per 37 rungtynes visuose turnyruose pasižymėjo net 42 sykius.

„Scanpix“ nuotr./Erlingas Haalandas
„Scanpix“ nuotr./Erlingas Haalandas

Ne mažiau įspūdinga jo statistika ir Norvegijos rinktinėje – 21 tikslus smūgis per 23 mačus.

Tikslus E.Haalando traumos rimtumas kol kas nėra skelbiamas. Po rinktinių pertraukos svarbios kovos laukia ir „Manchester City“ klubo – Anglijos lygoje su „Liverpool“ ir UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje su Miuncheno „Bayern“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas