Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vengrijos klubo ėjimas: dėl koronaviruso suspendavo vyriausiąjį trenerį

Praėjusių metų vasarą prieš Vilniaus „Žalgirį“ UEFA Europos lygos turnyro atrankoje kovojęs Budapešto „Honved“ klubas ėmėsi prevencinių veiksmų dėl koronaviruso. Vienas stipriausių Vengrijos klubų suspendavo galimai užsikrėtusius vyriausiąjį trenerį Giuseppe Sannino ir jo asistentą Alessandro Recenti.
Giuseppe Sannino
Giuseppe Sannino / „Scanpix“ nuotr.

Pranešama, kad specialistai iš Italijos galėjo turėti kontaktą su žmonėmis iš Lombardijos ir Veneto regionų, kuriuose praėjusią savaitę užfiksuotas koronaviruso protrūkis.

„Giuseppe Sannino ir Alessandro Recenti pakeitimas yra būtinas, kadangi jie galėjo užsikrėsti nuo žmonių, gyvenančių labiausiai infekuotuose Italijos regionuose, – teigiama oficialiame Budapešto komandos pranešime. – „Honved“ klubas atsižvelgia į sveikatos krizę ir nori išvengti epidemijos plitimo. Dėl to, norėdama apginti sirgalius, žaidėjus ir kitus komandos narius, klubo vadovybė nutarė paskirti laikiną trenerį.“

VIDEO: Specialistės patarimai, kaip apsisaugoti nuo koronaviruso

Laikinai nušalintą vyr. trenerį pakeis buvęs Vengrijos rinktinės saugas Istvanas Pisontas.

G.Sannino su „Honved“ klubu praėjusiais metais lankėsi ir Lietuvoje, kai dviejų rungtynių akistatoje Budapešto komanda bendru rezultatu 4:2 nugalėjo „Žalgirį“.

62-ejų specialistas vyriausiuoju treneriu dirba nuo 1996-ųjų. Anksčiau jis yra treniravęs tokias komandas, kaip „Watford“, „Palermo“ ir Veronos „Chievo“.

Šiame sezone „Honved“ savo šalies pirmenybėse rikiuojasi 5-oje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi