Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniaus „Žalgirio“ lyderis turi naują komandą

Mathiasas Oyewusi tapo rezultatyviausiu Lietuvos čempionato žaidėju ir pakėlė sparnus iš Vilniaus „Žalgirio“. Nigerietis karjerą tęs antrojoje Prancūzijos lygoje.
Mathias Oyewusi
Mathias Oyewusi / Elvio Žaldario nuotr.

M.Oyewusi sukirto rankomis su „Valenciennes“ klubu, žengiančiu 20-oje vietoje „Ligue 2“ pirmenybėse.

M.Oyewusi treniruos jaunas 38-erių portugalas Jorge Macielis.

Šio sezono A lygoje išskirtinio greičio puolėjas per 30 rungtynių pasižymėjo 19 įvarčių ir užsitikrino „auksinio batelio“ prizą, skiriamą rezultatyviausiam čempionato žaidėjui.

Taip pat nigerietis atliko 6 rezultatyvius perdavimus, jam buvo parodytos 7 geltonos kortelės.

Praėjusią vasarą netrūko solidžių pasiūlymų iš užsienio klubo, tačiau arba juos atmetė Vilniaus „Žalgiris“, arba pats futbolininkas.

15min anksčiau rašė, kad Klubas iš Turkijos buvo pasibeldęs su 450 tūkst. pasiūlymu, Prancūzijos klubas metė ant stalo pusę milijono, šios abejos derybos buvo pažengusios, bet susitarti nepavyko. Realiausiai atrodė galimas persikėlimas į Belgiją. 15min žiniomis, belgų klubas buvo pasirengęs suploti apie 800 tūkst. eurų su priedais, paliekant „Žalgiriui“ ir procentą nuo būsimo žaidėjo pardavimo.

Po šio pasiūlymo apsispręst M.Oyewusi turėjo greitai, bet būtent jis pats buvo sandorio nutraukimo iniciatorius. 15min žiniomis, nigeriečiui nepatiko pokalbis su komandos treneriu.

Ir nors „Žalgirio“ piniginė galėjo būti papildyta solidžia suma, M.Oyewusi komandą palieka kaip laisvasis agentas. Tai reiškia, kad antrąją vietą A lygoje užėmęs sostinės klubas išpirkos negaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas