Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vokietijos komandos treneris pažeidė karantiną ir praleis rungtynes: viskas – dėl dantų pastos

Vokietijos futbolo klubai ruošiasi jau rytoj prasitęsiančiam „Bundesliga“ sezonui, o prieš pirmąsias rungtynes visų komandų nariai turi laikytis griežto karantino. Tą daryti pavyksta ne visiems – „Augsburg“ klubo strategas Heiko Herrlichas už taisyklių pažeidimą buvo nubaustas ir turės praleisti pirmąsias savo komandos rungtynes šeštadienį.
Heiko Herrlichas
Heiko Herrlichas / „Scanpix“ nuotr.

48-erių specialistas ketvirtadienį prisipažino, kad paliko komandos viešbutį ir patraukė į parduotuvę.

„Nebeturėjau dantų pastos, tad nusprendžiau nueiti jos nusipirkti“, – sakė strategas.

Tik kovo 10-ąją paskirtam treneriui rytojaus rungtynės su „Wolfsburg“ turėjo būti debiutinės prie „Augsburg“ vairo. Tačiau dabar H.Herrlichui teks palaukti mažų mažiausiai dar savaitę.

„Palikdamas viešbutį padariau klaidą, – pripažino vokietis. – Nors laikiausi visų higienos taisyklių tiek palikdamas viešbutį, tiek grįždamas į jį, tačiau šioje situacijoje nesielgiau pavyzdingai nei prieš savo komandą, nei prieš visuomenę.

Atsakysiu už savo klaidą. Dėl jos penktadienį negalėsiu vesti komandos treniruotės, o šeštadienį treniruoti ekipos rungtynėse.“

Karantino besilaikantis „Bundesliga“ žaidėjai ir treneriai yra reguliariai testuojami nuo koronaviruso. Testai bus atlikti ir H.Herrlichui – tam, kad galėtų grįžti prie komandos vairo kitame ture, vokiečiui teks sulaukti dviejų neigiamų testų rezultatų.

„Augsburg“ Vokietijos pirmenybėse rikiuojasi 14-oje vietoje. Iki turnyro pabaigos visoms komandoms liko sužaisti po 9 mačus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito