Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

W.Rooney įspėjo L.Messi dėl MLS lygos

Legendinis „Manchester United“ ir Anglijos rinktinės puolėjas, dabar treneriu dirbantis Wayne‘as Rooney perspėja Lionelį Messi, atvykstantį į MLS lygą.
Wayne'as Rooney
Wayne'as Rooney / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Griausmingai Majamyje pristatytas 36-erių L.Messi neabejotinai bus ryškiausia šio turnyro, kuriame varžosi JAV ir Kanados klubai, žvaigždė, bet pats čia žaidęs W.Rooney tvirtina, kad dominuoti „nebus lengva“.

„Tai didžiulis pasiekimas MLS lygai, ypač dėl to, kas vyksta su Saudo Arabija, – interviu „The Times“ teigė W.Rooney. – Viskas čia jam paruošta. Prie jo prisijungs ir visi jo bičiuliai. „Inter Miami“ jau pasirašė sutartis su Sergio Busquetsu ir Jordi Alba. Galbūt prisijungs ir Andresas Iniesta bei Luisas Suarezas. L.Messi taip pat turės ir trenerį, kurį mėgsta bei pasitiki – Tata Martino.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi

„Lengva jam čia nebus. Skamba beprotiškai, bet žaidėjai, kurie čia atvyksta, supranta, kad ši lyga – sunki. Kelionės, besikeičiančios sąlygos, skirtingi miestai ir labai intensyvus futbolas“, – įspėjo W.Rooney.

Jis pats karjeros pabaigoje žaidė MLS čempionate – per 52 rungtynes įmušė 25 įvarčius, o šiuo metu treniruoja „D.C. United“ klubą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas