Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wolves“ išsiskyrė su treneriu prieš pat naujo sezono pradžią

Anglijos „Premier“ lygoje rungtyniaujantis „Wolverhampton“ klubas pranešė apie išsiskyrimą su vyriausiuoju treneriu Julenu Lopetegui.
Julenas Lopetegui
Julenas Lopetegui / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Premier lyga

Teigiama, kad klubas jau kurį laiką žinojo apie 56-erių ispano norą palikti komandą. Galiausiai, abi pusės sutarė, kad geriausias sprendimas būtų nutraukti kontraktą.

Apie šį sprendimą „Wolves“ pranešė likus vos kelioms dienoms iki naujo „Premier“ lygos sezono starto – pajėgiausias nacionalinis futbolo čempionatas startuos penktadienį, o „Wolves“ pirmąsias rungtynes žais pirmadienį prieš „Manchester United“.

J.Lopetegui komandos treneriu dirbo nuo 2022 m. lapkričio. Ispanijos žiniasklaidos teigimu, pagrindinė jo skyrybų su „Wolves“ priežastis buvo vasaros ėjimai, kai klubas neleido treneriui ieškotis naujų žaidėjų, nors šis tikėjosi pastiprinimo.

„Wolves“ praėjusiame sezone „Premier“ lygoje užėmė tryliktą vietą.

BBC teigimu, J.Lopetegui ir „Wolves“ dėl būsimų skyrybų susitarė dar liepą, bet nusprendė palaukti tol, kol bus rastas pakeitimas ispanui.

Juo tapo buvęs „Bournemouth“ treneris Gery O'Neilas. 40-metis specialistas pernai užėmė 15-ąją vietą „Premier“ lygoje, bet buvo atleistas birželį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas