Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

X.Alonso vyrai sustabdė V.Kompany pergalingą žygį prie „Bayern“ vairo

Vokietijos futbolo čempionato laukiamiausios rungtynės tarp Miuncheno „Bayern“ ir Lėverkuzeno „Bayer“ baigėsi lygiosiomis 1:1 (1:1).
Harry Kane'as ir Jonathanas Tah
Harry Kane'as ir Jonathanas Tah / dpa/picture-alliance nuotr.

Būtent Xabi Alonso treniruojamas „Bayer“ praėjusį sezoną nutraukė „Bayern“ 11-os pergalių iš eilės Vokietijos čempionatuose seriją. Dabar Lėverkuzeno komanda nutraukė naują Miuncheno ekipos seriją – „Bayern“ buvo laimėjęs visas rungtynes nuo tada, kai ekipos vairą perėmė Vincentas Kompany.

Šeštadienio vakarą svečių ambicijas 31 min. įvarčiu į šeimininkų vartus pademonstravo Robertas Andrichas, tačiau 39 min. Aleksandaras Pavlovičius pelnė, kaip vėliau paaiškėjo, lygiąsias nulėmusį įvartį.

Per kitas šios dienos rungtynes „Leipzig“ namie sutriuškino „Augsburg“ 4:0 (2:0), „St.Pauli“ išvykoje nušlavė „Freiburg“ 3:0 (2:0), „Heidenheim“ taip pat varžovų aikštėje nugalėjo „Mainz“ 2:0 (1:0), Mionchengladbacho „Borussia“ savo žiūrovų akivaizdoje palaužė Berlyno „Union“ 1:0 (0:0), o „Wolfsburg“ ir „Stuttgart“ savo dvikovą baigė lygiosiomis 2:2 (1:1).

Vokietijos čempionate po šeštadienio rungtynių toliau pirmauja „Bayern“ (13 taškų), už jo rikiuojasi „Leipzig“ (11), „Bayer“ (10) bei Dortmundo „Borussia“ (10).

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas