Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ypatingas momentas: „West Ham“ treneris pirmą titulą šventė su 87-erių tėvu

Londono „West Ham United“ treneris Davidas Moyesas laimėjo pirmą titulą savo karjeroje, o ypatingą akimirką šalia buvo ir stratego 87-erių tėvas.

UEFA Konferencijų lygos finale D.Moyeso auklėtiniai po pergalingo įvarčio paskutinę pagrindinio laiko minutę šventė pergalę prieš Florencijos „Fiorentina“ ekipą 2:1.

Tai buvo pirmas „West Ham United“ titulas nuo 1980-ųjų.

Po pelnyto pergalingo įvarčio D.Moyesas skuodė aikšte, o po rungtynių demonstravo šokio judesius komandos rūbinėje.

Bet nepaisant šėlsmo beprotybės, treneris rado laiko pabūti su savo tėvu. 87-erių vyrui sūnus ant kaklo užkabino nugalėtojo medalį.

„Jis stebėjo mane metų metus. Tikiuosi, jam ši akimirka paliko įspūdį. Jis vis dar stiprus, noriai eina į rungtynes. Smagu, tai buvo puikus momentas mano šeimai. Tokios akimirkos nenutinka dažnai. Dėl to reikia labai sunkiai dirbti“, – sakė D.Moyesas.

Treneris neslėpė, kad tai buvo ypatingiausias vakaras jo karjeroje.

„Turiu pasakyti, kad tai geriausia mano, kaip trenerio, diena, nes šiandien galiu švęsti. Šalia yra šeima, pergalę pasiekėme paskutinėmis minutėmis. Vakaras buvo nepakartojamas. Jausmas nuostabus. Jei prieš trejus metus, kuomet ėmiausi šio darbo, kas nors pasakytų, kad išvengtume iškritimo į žemesnę lygą, o tuomet laimėsime europinį turnyrą – veikiausiai būčiau palaikęs tokį žmogų pamišusiu“, – taigė D.Moyesas, kuris Anglijos lygoje finišavo 14-oje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas