Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Žalgirį“ į nokdauną pasiuntęs „Panevėžio“ strategas: „Po vieną alaus ir gerai išsimiegot“

Sekmadienio vakarą „Panevėžys“ svečiuose 2:1 sugebėjo pranokti Vilniaus „Žalgirį“ ir žengė dar vieną milžinišką žingsnį link A lygos aukso.
Gino Lettieri
Gino Lettieri / fk-panevėzys.lt nuotr.

Likus trylikai turų iki čempionato pabaigos Aukštaitijos klubas prieš vilniečius turi šešių taškų pranašumą ir dar vienerias rungtynes atsargoje.

„Man asmeniškai pergalė nieko nereiškia, tai yra eilinis mačas, už kurį gavome tik tris, o ne šešis ar devynis taškus. Kita vertus, labai džiaugiuosi dėl savo komandos. Žinau, kad vaikinams ji yra labai svarbi. Laikas išgerti po vieną alaus ir eiti pamiegoti“, – po mačo šypsojosi „Panevėžio“ klubą treniruojantis Gino Lettieri.

VIDEO: Rungtynių santrauka

Italas ir po šios pergalės įgėlė Lietuvos futbolo federacijos bei A lygos vadovams, kurie vertė Aukštaitijos klubą žaisti praktiškai be poilsio.

Ketvirtadienį G.Lettieri komanda Beer Ševoje žaidė UEFA Konferencijų lygos antrojo atrankos etapo akistatą su vietos „Hapoel“ klubu.

„Man atrodo, kad LFF turėtų rūpintis, kad kiekvienas šalies klubas Europoje žengtų kuo toliau. Aš sergu už „Kauno Žalgirį“, palaikau Vilniaus komandą. Turime stengtis ir daryti viską, kad Europos turnyruose galėtume žengti kuo toliau, bet dabar įveikti šio etapo mes neturime jokių galimybių, nes tiesiog esame pavargę“, – kalbėjo strategas.

G.Lettieri neslėpė, jog šiame mače buvo priverstas stipriai rizikuoti.

„Visas mačas buvo rizikingas, nes bet kuris žaidėjas po tokios trumpos pertraukos galėjo patirti traumą. Linas Klimavičius Izraelyje susilaužė nosį, bet žaidė, rytoj jį apžiūrės daktarai“, – kalbėjo strategas.

Jis taip pat pagyrė jaunąjį saugą Matijų Remeikį, puikiai visas rungtynes žaidusį aikštės viduryje ir iki pertraukos labai solidžiai stabdžiusį „Žalgirio“ lyderį Jurijų Kendyšą.

„Jis puikiai žaidė Izraelyje, lakstė labai daug ir energingai. Čia vėl žaidė gerai, tik paskutines penkiolika minučių jau buvo visai pavargęs. Bet šiemet jis padarė didžiulę pažangą, jo laukia puiki ateitis“, – įsitikinęs treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius