Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgirio“ talentas apie slystantį A lygos titulą: „Gyvenimas tęsiasi“

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai trečiadienio vakarą namuose priims „Panevėžio“ ekipą ir taip pradės penktąjį A lygos ratą.
Matas Vareika
Matas Vareika / nuotr. fkzalgiris.lt

Praėjusi savaitė sostinės klubui nebuvo sėkminga – du kartus nusileista „Sūduvai“, o atotrūkis turnyro lentelėje išaugo iki 10 taškų. Šiame sezone komandoms beliko sužaisti po penkis mačus, tad viltys dar pakovoti dėl aukso – tik labai teorinės.

Trečiadienio vakarą 19 val. LFF stadione „Žalgiris“ bandys pamiršti praėjusios savaitės negandas ir sugrįžti į pergalių kelią.

„Po šių dviejų pralaimėjimų tikrai sunku. Esame nusivylę savo žaidimu ir rezultatais, bet gyvenimas tuo nesibaigia. Nauja diena – penkios naujos rungtynės. Mūsų vienintelis tikslas yra laimėti jas visas“, – fkzalgiris.lt prieš susitikimą kalbėjo jaunasis Matas Vareika.

Šiemet žalgiriečiai varžovus iš „Panevėžio“ įveikė visose tarpusavio akistatose, tačiau Matas nesitiki lengvų rungtynių.

„Eisime į aikštę gerbdami varžovą. Tam, kad laimėtume, privalome parodyti gerą futbolą. Jie gera komanda, tačiau mes būsime pasiruošę. Psichologiniai dalykai yra svarbūs, bet rungtynės su „Sūduva“ jau praeityje. Dabar visos mintys į šio vakaro dvikovą“, – tikino M.Vareika.

„Žalgiris“ šiuo metu savo sąskaitoje turi 65 taškus ir užima antrąją vietą turnyro lentelėje, tuo tarpu panevėžiečiai su 31 tašku žengia penkti ir praktiškai neturi jokių šansų pakilti į ketvirtąją poziciją.

Rungtynių LFF stadione pradžia šį vakarą 19 val.

VIDEO: M.Vareika: „Gyvenimas tuo nesibaigia, turime laimėti visas rungtynes“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai