Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiūrovui spyrusiam P.Evra – pašalinimas iš klubo, diskvalifikacija ir bauda

Prancūzas Patrice'as Evra „išgarsėjo“ dar kartą, kai smūgiu koja pavaišino savo komandos sirgalių. Už šį išpuolį patyręs gynėjas sulaukė sankcijų: abipusiu sutarimu buvo nutrauktas kontraktas su „Marseille“ ekipa, taip pat jam skirta 7 mėnesių diskvalifikacija ir piniginė bauda.
Patrice'as Evra
Patrice'as Evra / „Twitter“ nuotr.

Buvęs „Manchester United“ futbolininkas rungtyniauti negalės iki pat šio sezono pabaigos. Jam skirta 10 tūkstančių eurų bauda.

36-rių futbolininkui toks sprendimas gali reikšti karjeros pabaigą, mat stebuklų aikštėje jis jau toli gražu nedemonstravo.

VIDEO: Patrice'o Evra smūgis gerbėjui į veidą

„Bendru sutarimu Evra ir „Marseille“ klubas nusprendė nutraukti bendradarbiavimą“, – rašoma Prancūzijos ekipos pranešime.

Incidentas įvyko dar prieš prasidedant Europos taurės turnyro mačui tarp „Marseille“ ir Gimarainso „Vitoria“. Apšilimą darantį P.Evra užgauliojo sirgaliai.

Kaip rašė „L'Equipe“, tyčiojimasis tęsėsi apie pusvalandį, o tokio elgesio neapsikentęs futbolininkas pasuko sirgalių link ir norėjo su jais pasikalbėti.

Viskas pasisuko blogiausia linkme ir prasidėjo konfliktas, kurio metu patyręs žaidėjas nesusilaikė ir spyrė vienam iš sirgalių į veidą.

Per aštuonerius metus „Manchester United“ gretose P.Evra laimėjo penkis „Premier“ lygos trofėjus ir kartą į viršų kėlė Čempionų lygos taurę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai