Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zlatanas Ibrahimovičius – jau ant „Manchester United“ slenksčio

„Paris Saint-Germain“ klubą palikęs švedas Zlatanas Ibrahimovičius sako jau žinantis, kur rungtyniaus kitą sezoną, ir atskleidė, kad ant stalo turi konkrečius „Premier“ lygos klubų pasiūlymus.
Zlatanas Ibrahimovičius tęsia savo įspūdingą sezoną Prancūzijoje
Zlatanas Ibrahimovičius tęsia savo įspūdingą sezoną Prancūzijoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Z.Ibrahimovičius teigia turintis pasiūlymų iš Anglijos, Italijos bei klubų, kurie yra ne Europoje.

Anot „Sky Sports“, Z.Ibrahimovičius turi itin pelningą pasiūlymą iš Kinijos. Neįvardytas klubas siūlo švedui 53 mln. svarų sterlingų atlyginimą per du sezonus.

Žinoma, kad jokia Europos komanda negali pasiūlyti tokios algos, tačiau Z.Ibrahimovičius yra teigęs, kad vis dar nori kovoti dėl titulų. Be to, puolėjas užsiminė apie galimą žaidimą Jose Mourinho treniruojamoje komandoje.

Portugalas jau baigia derinti sutartį su „Manchester United“ ekipa, tad švedas tikrai nepasirašys kontrakto, kol trenerio ir klubo derybos nebus baigtos.

„Aš žinau, ko noriu, ateitis jau yra užrašyta, mano sprendimas priimtas gana seniai. Šiuo metu niekas nevyksta, nes netrukus bus Europos čempionatas.

Manau, kad J.Mourinho paskyrimas „Man Utd“ treneriu yra puikus sprendimas. Su juo kalbu kasdien nuo tada, kai išėjau iš „Inter“ komandos. Dar nežinau, ar ir vėl su juo dirbsiu. Palaukime ir pamatysime, kaip viskas baigsis“, – spaudos konferencijoje Stokholme kalbėjo Z.Ibrahimovičius.

Žinoma, „Man Utd“ klubas nemokės švedui 53 mln. svarų per du metus. Vis dėlto, Anglijos klubas gali leisti sau mokėti apie 11,5 mln. eurų per sezoną, mat Z.Ibrahimovičius į klubą atvyktų už dyką. Be to, švedo žvaigždės statusas labai greitai atpirktų investicijas per reklamą, ir marketingą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento