Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žodžių karas prasidėjo? „Bayern“ strategas netiki, kad K.Mbappe traumuotas

Paryžiaus „Saint-Germain“ šią savaitę išplatino žinią, kad Kylianas Mbappe dėl šlaunies traumos praleis iki trijų savaičių. Tai reikštų, kad prancūzas negalėtų žaisti Čempionų lygos mače su Miuncheno „Bayern“. Tačiau bavarų strategas pareiškė netikįs šia PSG informacija.
Kylianas Mbappe
Kylianas Mbappe / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Netikiu, kad jis nežais. Manau, kad žais. PSG pranešimas labai miglotas. Neįsivaizduoju, kad jis galėtų praleisti šias rungtynes“, – prieš Bundeslygos rungtynes spaudos konferencijoje kalbėjo Julianas Nagelsmannas.

K.Mbappe praleido šeštadienį vykusį PSG mačą Prancūzijos lygoje, kuriame Lionelis Messi pelnė pergalingą įvartį ir Paryžiaus klubas 2:1 įveikė „Toulouse“ vienuolikę.

Tačiau PSG, pranešusi apie trims savaitėms iškritusį lyderį, nepatikino, kad K.Mbappe rungtynes su „Bayern“, kurios vyks vasario 14 dieną, išties bus priverstas praleisti.

Spėliojama, ar išties PSG sąmoningai taip siekia užliūliuoti „Bayern“, ar priešingai – pats J.Nagelsmannas sumaniai paleido tokią abejonę, siekdamas užkrauti ant PSG papildomo žiniasklaidos dėmesio.

Dėl gebėjimo manipuliuoti žiniasklaida ir viešais pasisakymais J.Nagelsmannas netgi yra gavęs „mini Mourinho“ pravardę.

PSG treneris Christophe'as Galtier nenoriai reagavo į J.Naglesmanno paskleistą abejonę: „Neprivalau atsakyti jam. Skaičiau jo komentarą ir tiek. Tai nėra klubo stilius ir visai ne mano stilius“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas