Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žymė #AllegriOut grįžo, „Juventus“ treneris tragedijos neįžvelgia: „Nesame palūžę“

Po gniuždančios nesėkmės Massimiliano Allegri žadėjo sugrįžimą į vėžes, o į socialinius tinklus grįžo žymė #AllegriOut, reikalaujanti pasikeitimų Turino „Juventus“ trenerių korpuse.
Massimo Allegri
Massimo Allegri / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Penktadienį „Juventus“ rezultatu 1:5 pralaimėjo „Serie A“ lyderei „Napoli“ vienuolikei, nuo kurios Turino klubas, žengiantis trečioje vietoje, jau atsilieka 10 taškų.

Žinutės su žyme #AllegriOut ėmė sklisti socialiniuose tinkluose, nors „Juventus“ iki šio pralaimėjimo Italijos lygoje buvo laimėjusi net 8 mačus iš eilės.

„Pasitaikė rungtynės, kuriose įvarčius praleidinėjome netgi labai lengvai nuskaitomose situacijose. Nutrūko pergalių serija, todėl turime grįžti į vėžes“, – kalbėjo M.Allegri.

„Tai buvo pelnytas pralaimėjimas, nes į rungtynes atėjome su žymiai mažesne energija. Tai buvo vienos iš tų rungtynių, kur kamuolys, atrodė, visuomet nukrisdavo prie varžovų kojų. Bet tai ne atsitiktinumas, nes tai priklauso nuo energgijos, kurią įdedi.

Kai tai nutinka, mažai ką gali padaryti. Pasipila situacijos, kurių kiekvienoje gali praleisti įvartį. Pralaimėjimas neturėtų mūsų palaužti, nes prieš tai buvome pergalių kely“.

Beje, penkis įvarčius vieneriose „Serie A“ lygos rungtynėse „Juventus“ praleido po beveik 40 metų pertraukos – nuo 1993 m. gegužės.

„Treneri, ar kovojame dėl ketvirtos vietos?“, „Noriu palaikyti komandą, kuri žaidžia futbolą“, „Laikas pasakyti: tikri „Juventus“ sirgaliai nenori, kad komandą treniruotų Allegri“, „Treneris, kuris kliaunasi tik gynyba, yra nekompetetingas“ – tokiomis ir panašiomis žinutėmis „Juventus“ sirgaliai „Twitter“ tinkle reagavo po pralaimėjimo.

„Juventus“ šalies čempionu nuo 2012 iki 2020 metų buvo tapęs 9 kartus iš eilės, tačiau pastaruosius du sezonus triumfavo Milano „Inter“ ir „AC Milan“ klubai.

„Napoli“ siekia pirmo titulo nuo 1990 metų, kai komandą į priekį vedė Diego Maradona.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas