Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Alinančiame karštyje Eifelio papėdėje – jokių šansų: Lietuvos tinklininkės patyrė antrąją nesėkmę

Antradienį Paryžiaus olimpinėse žaidynėse savo pasirodymą pratęsė Lietuvos paplūdimio tinklininkės Monika Paulikienė ir Ainė Raupelytė. Olimpinių žaidynių debiutantės Eifelio bokšto papėdėje įrengtoje aikštelėje E grupėje patyrė antrąją nesėkmę, 0-2 (13:21,14:21) nusileidę brazilėms Carolinai Solberg Salgado ir Barbarai Seixas.

Prieš favoritėmis laikytas Pietų Amerikos atstoves lietuvės laikėsi tik pačioje dvikovos pabaigoje. Visgi po to brazilės pradėjo kur kas dažniau rinkti taškus bei užtikrintai laimėjo pirmąjį setą – 21:13.

Kepinančiame karštyje lietuvėms buvo sunku. Mūsiškės kur kas daugiau rizikavo, kur kas dažniau klydo paduodamos kamuolį ir sunkiai puolė.

Antro seto pradžioje Monika ir Ainė buvo išsiveržusios į priekį 4:2, bet tada varžovės atsakė atkarpa 9:2 ir vėl tvirtai perėmė iniciatyvą.

Galiausiai C.S.Salgado ir B.Seixas nesunkiai laimėjo – 21:14.

Priminsime, kad pirmoje dvikovoje lietuvės po atkaklios kovos 0-2 (19:21, 17:21) pralaimėjo Nyderlandų atstovėms Katjai Staam ir Raisai Schoon.

Brazilės pirmajame mače 2-0 (21:12, 21:19) nugalėjo japones Akiko Hasegawą ir Miki Ishii.

Su japonių pora lietuvės rugpjūčio 1-ąją užbaigs E grupės kovas.

Priminsime, kad pagal varžybų reglamentą šešios grupių nugalėtojos, šešios antrąsias vietas užėmusios komandos ir dvi geriausios trečiąsias vietas užėmusios komandos pateks tiesiai į aštuntfinalį.

Likusios keturios trečiąsias vietas užėmusios komandos žais papildomas atkrintamąsias dėl likusių dviejų vietų aštuntfinalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas