Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 23

Badmintono mėgėjų turnyras atviras visiems – vėl grįžta į Lukiškių aikštę

„Sunny smash“ tai jau ketvirtus metus iš eilės Vilniuje, Lukiškių aikštėje, vyksiantis nemokamas visiškų naujokų ir mėgėjų badmintono turnyras, rašoma renginio organizatorių pranešime spaudai.
Badmintono turnyras
Badmintonas / Orinta Gerikaitė

Pirminė jo idėja – suburti smagiam laiko praleidimui įvairių įmonių darbuotojų komandas, tačiau laukiami ir tiesiog draugai ar šeimos. Turnyras vyks rugsėjo 2 dieną sostinės dienų metu. Tai puikus laikas suderinti aktyvų laisvalaikį ir pasibuvimą su gera kompanija žaidžiant smagiausią lauko sportą – badmintoną!

Komandų registracija vyksta čia - REGISTRACIJA.

Turnyro idėjos ištakos labai paprastos. Visi prisimename, kokios smagios būdavo mokyklos tarpklasinės kvadrato ar krepšinio rungtynės. Tad mes ir pagalvojome – kodėl gi nesuorganizavus ir tarp-ofisinių? Tačiau norėjosi kitokio sporto, labiau neįpareigojančio, nereikalaujančio didelio inventoriaus, specialių rūbų ar papildomo pasiruošimo bei tinkamo žaisti tiesiog mieste, prie biuro ar parke. Taip ir nusprendėme, kad tinkamiausias sportas yra būtent badmintonas.

Turnyro metu, techninius sprendimus padės įgyvendinti Kęstučio Navicko badmintono akademija, kuri rūpinsis tiek aikštelių paruošimu, tiek teisėjavimu renginio metu. Kęstutis Navickas pritaria idėjai, kad badmintonas neturi būti skirtas tik profesionalams užsidariusiems uždarose vidaus aikštelėse ir pritaria, kad jis gali būti žaidžiamas ir lauke. Šiam tikslui, jis naudos šio sporto inovaciją – „Air badminton“ kamuoliukus, kurie suteikia mums galimybę žaisti badmintoną lauke, sumažinant vėjo įtaką kamuoliuko skrydžio trajektorijai.

Nemokamą turnyrą dovanoja Sun365 kartu su kolegomis iš Akvilės, Arimex, Organic Natures‘s Element (Ekofirsa) žurnalo Žmonės bei MINI automobilių atstovai Lietuvoje, kurie įsteigs ne tik prizus laimėtojams, bet ir paruoš vertingus starto paketus kiekvienai komandai. Pagrindinis prizas – MINI COOPER automobilis komandai visam savaitgaliui! Specialus prizas numatytas ir orginaliausios aprangos ar kostiumo savininkui!

Taigi, jei laikysi raketę pirmą kartą rankose ar žaidi badmintoną kelis kartus per metus – šis Sunny Smash renginys kaip tik tau!

Orinta Gerikaitė/„Sunny Smash“ mėgėjų badmintono turnyras Lukiškių aikštėje.
Orinta Gerikaitė/„Sunny Smash“ mėgėjų badmintono turnyras Lukiškių aikštėje.

Taisyklės

1. Žaidžiama 2 prieš 2 principu, tad komandoje turi būti bent 2 asmenys. Rekomenduojama pagalvoti ir apie pakeitimus, todėl komandoje gali būti ir 4 asmenys.

2. Vietų skaičius ribotas (iki 32 komandų).

3. Organizatoriai pasirenka komandas remdamiesi atsakymais į registracijos anketos klausimus.

4. Registracija baigiasi rugpjūčio 28d. Atrinktos komandos bus informuotos per 1d.

5. Jeigu neturėsite savo raketės, bus galima pasiskolinti iš organizatorių! (Dėl higienos rekomenduojama turėti savo).

6. Rugsėjo 2d. vyksta vienas turnyras su finalu.

DAUGIAU INFORMACIJOS IR REGISTRACIJA ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas