Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 08

Badmintono mėgėjų turnyras „Vilniaus plunksna“: sportas – ne sunkus darbas, o malonumas

Ketverius metus Vilniaus Lukiškių aikštėje karaliavęs bandmintono mėgėjų turnyras „Vilniaus plunksna“ šiemet keliasi į Vingio parką.
Badmintono mėgėjų turnyras „Vilniaus plunksna“ keliasi į Vingio parką
Badmintono mėgėjų turnyras „Vilniaus plunksna“ keliasi į Vingio parką / BangBang Photography nuotr.

Liepos 24 d. čia raketes surems ir dėl geriausiųjų vardo kovos 60 komandų. „Daryk, kaip gaunas“, šiemet dalyviams sako organizatoriai, kviesdami registruotis ir akcentuodami, kad šis turnyras pirmiausia skirtas būtent badmintono mėgėjams, o ne profesionalams.

„Priimta galvoti, kad sportas – tai sunkus darbas, valios ir užsispyrimo egzaminas. Nepamirškime, kad sportuojant galima tiesiog smagiai praleisti laiką. Būtent tai mes ir kviečiame padaryti“, – sako Žilvinas Stumbras, vienas „Vilniaus plunksnos“ organizatorių.

Jis primena, kad renginyje laukiami visi nepriklausomai nuo amžiaus, lyties, sportinio pasirengimo, kūno sudėjimo ar religijos: „Dalyvius supažindinsime su esminėmis žaidimo taisyklėmis. O kokią techniką naudoti ir kaip atrodyti – čia paliekame erdvę fantazijai“.

Pernai „Vilniaus plunksną“ laimėjusios komandos „Mados infekcija“ atstovė dizainerė Sandra Straukaitė sako turnyre dalyvausianti ir šiemet: „vasara, savaitgalis, sportas, muzika, draugai ir azartas laimėti – idėja susiburti ir gerai praleisti laiką man labai patinka. Mūsų mieste tokių iniciatyvų galėtų būti ir daugiau“.

Komandos kviečiamos registruotis puslapyje iki liepos 14 d. Pagrindinis reikalavimas – 4 žmonių komandoje turi būti 2 vaikinai ir 2 merginos. „Vilniaus plunksna“ – atviras ir draugiškas festivalis, kuriame nebūtinas solidumas, tačiau kūrybiškumas labai vertinamas. Organizatoriai skatina komandas pagalvoti apie išsiskiriančias uniformas ir unikalų pavadinimą: gerą nuotaiką kuria net mažiausios detalės.

Turnyro metu Vingio parke bus įrengta 16 aikštelių, kuriose, planuojama, sužais iki 300 badmintono mėgėjų. Turnyre nedalyvaujantys, tačiau „Vilniaus plunksnai“ prijaučiantys gaus raketes ir galės varžytis festivalio partnerių „Small Planet Airlines“ įrengtose žiūrovų aikštelėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas