Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 17

„Betsafe“ pradeda atrankas į CGF Talino festivalį

Pokerio kambaryje „Betsafe“ žaidimo aistruolių vėl laukia išskirtinis pasiūlymas. Šį kartą „Freebuy“ turnyrų serija tiesia kelią į Taline vyksianti Grynųjų pinigų pokerio žaidimų festivalį (Cash Game Festival – CGF). Pirmieji atrankiniai turnyrai jau prasideda.
"Cash Game Festival" / organizatorių nuotr.
"Cash Game Festival" / organizatorių nuotr.

CGF festivalis pirmą kartą buvo surengtas Taline 2014 metais. Nuo tada festivalio geografija smarkiai plėtėsi ir šiemet šventė viso bus surengta net 11 kartų.

Festivalio dalyviai išbandė Londono, Maltos, Slovenijos, Bulgarijos ir daugybę kitų mūšio laukų, o ateinantį lapkritį renginys grįžta ten, kur prasidėjo. Estijos sostinėje šventė vyks lapkričio 15-19 dienomis. Jei jūsų pokerio kapitalas kol kas per smulkus, tai ne kliūtis išbandyti jėgas Taline. „Betsafe“ siūlo aplankyti festivalį įveikus šią savaitę prasidėjusią trijų pakopų kvalifikacinių turnyrų seriją.

Pirmosios pakopos „Freebuy“ turnyrai „Betsafe“ kambaryje vyks kasdien 18:00 valandą ir laureatai pelnys bilietus į dienos finalą. Dienos finale pajėgiausi užsitikrins vietas viename iš dviejų didžiųjų finalų, iš kurių tiesus kelias veda į Taliną.

Didieji finalai startuos spalio 29 ir lapkričio 12 dienomis, 21 valandą. Kiekviename jų bent du žaidėjai pelnys kelialapius į Estiją, kur išbandys jėgas grynųjų pinigų pokerio žaidimų festivalyje.

Kiekvienos „Betsafe“ dovanojamos pakuotės vertė sieks daugiau nei tūkstantį eurų. Pakuotę sudaro 400 eurų žaidimui festivalyje, 100 eurų rankpinigių, dvi nakvynės prabangiame penkių žvaigždučių „Hilton“ viešbutyje ir 2 bilietai į festivalio svečiams skirtus VIP vakarėlius. Šalia visų šių dovanų didžiųjų turnyrų laureatai bus apdovanoti ir „Betsafe“ pokerio žetonų rinkiniais.

Taupantiems laiką „Betsafe“ suteikia galimybę įsipirkti tiesiogiai į dienos arba didžiuosius finalus. Dienos finalo įpirka siekia vos 4, o didžiojo finalo – 40 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas