Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

2012 11 05

Bokso žvaigždė Vitalijus Klyčko: „Linkėjimai mano mylimam miestui Panevėžiui ir visai Lietuvai“

Ketvirtadienį Panevėžio bendruomenių rūmuose startuos jau 14–as tarptautinis Europos čempiono Vitalijaus Karpačiausko vardo bokso turnyras. Šiemet gražia tradicija tapusiose bokso varžybose dalyvaus vieni stipriausių Suomijos, Norvegijos, Čekijos, Ukrainos, Vokietijos, Baltarusijos, Lenkijos, Latvijos, Estijos ir Lietuvos odinės pirštinės meistrai.
Vitalijus Klyčko
Vitalijus Klyčko / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ta proga pasaulio profesionalaus bokso  sunkaus svorio kategorijos čempionas ukrainietis Vitalijus Klyčko atsiuntė Lietuvai video įrašą, kuriame sveikina Panevėžį ir linki bokso pasauliui viso ko geriausio, rašo boksopasaulis.lt.

Tiesa, turbūt norėdamas perduoti linkėjimus V.Karpačiauskui, per klaidą pamini Lietuvos bokso federacijos viceprezidento Kęstučio Kišono vardą.

„Noriu perduoti linkėjimus visiems turnyro dalyviams. Nugalėti, valios stiprybės, sėkmės, pergalių ir svajoti. Iškovoti pačius aukščiausius bokso titulus. Mylimam miestui Panevėžiui ir visai Lietuvai – didžiausi linkėjimai. Su pagarba – Vitalijus Klyčko“, – sako legendinis boksininkas.

Kaip žinia, pirmoje bokso treniruotėje broliai Vitalijus ir Vladimiras Klyčko apsilankė Panevėžio sporto mokykloje. Tai nutiko maždaug prieš 27 metus.

Brolių Klyčko tėvas buvo sovietinės kariuomenės pulkininkas, o aviacijos divizija, kurioje jis tarnavo, buvo dislokuota Pajuostėje. Kličko šeima gyveno Panevėžyje, o Vitalijus ir Vladimiras mokėsi 3-iojoje vidurinėje mokykloje.

Vieną garsiausių Lietuvos boksininkų Vitalijų Karpačiauską išugdęs Julius Kibas buvo pirmasis brolių Klyčko treneris.

VIDEO: Vitalijus Kličko sveikina Lietuvos bokso pasaulį!

 

Vitalijaus Karpačiausko vardo tarptautinio bokso turnyro programa:

Preliminarios kovos – Ketvirtadienis – 16 val.

Pusfinalio kovos – Penktadienis – 16 val.

Finalinės kovos – Šeštadienis – 16 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas