Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 04 30

Dominykui Karmazinui 25 tūkst. eurų įpirkos „High Roller“ turnyras baigėsi antrosios dienos aušroje

Monte Karle vykstančiame Europos pokerio turo (EPT) 8 sezono Didžiajame finale kovas tęsia Lietuvos atstovai. Dominykui Karmazinui pavyko atsilaikyti prieš būrį pokerio superžvaigždžių ir po permainingos kovos patekti į antrąją „High Roller“ turnyro dieną, tačiau pačioje jos pradžioje lietuvis buvo priverstas sudėti ginklus.
Dominykas Karmazinas
Dominykas Karmazinas / 15min.lt nuotr.

25 tūkst. eurų įpirkos turnyre pirmąją dieną Dominyko žetonų kiekis daug kartų keitėsi. Lietuvis nekartą patyrė ponios Fortūnos nemalonę. Dar dienos pradžioje jis neteko daug žetonų, kai akistatoje susidūrė su pokerio įžymybe amerikiečiu Philu Ivey. Visi lietuvio ir amerikiečio žetonai stalo centre atsidūrė po ketvirtos bendrosios kortos; Ivey atvertė porą tūzų, o Dominykas parodė valetų setą. Deja, paskutinė bendroji korta buvo vienas iš dviejų likusių tūzų, kuris pagelbėjo Philui. Po šios nesėkmės Dominykui liko vos 19 tūkst. žetonų.

Lietuvis nenukabino nosies ir toliau tęsė kovą ir jam pavyko atsitiesti. Visgi netrukus laikydamas porą dešimtakių Dominykas atsakė į visų oponento žetonų sustūmimą. Jo varžovas atvertė tūzą ir dar vieną dešimtakę. Ir nors atvertus žaidėjų kortas prie to paties stalo žaidžiantis "PokerStars Pro" komandos narys Viktoras „Isildur1“ Blomas prasitarė nusimetęs vieną tūzą, vis tik tautiečio laikyta pora neatsilaikė ir lietuvis dar sykį krito žemyn. Po šio įvykio Dominykui liko vos 11 tūkst. žetonų. Dienos pabaigoje daug bangų patyręs lietuvis sugebėjo pasidvigubinti ir baigė pasirodymą su 29 tūkst. žetonų.

Žetonų lyderių dešimtuke netrūko puikiai pažįstamų veidų: Philas Ivey, Chrisas Moormanas, Patrikas Antoniusas, Brynas Kenney. Visi šie žaidėjai turėjo pakankamai žetonų, kad užsitikrintų vietas pirmosios turnyro dienos lyderių tarpe. Pirmąją dieną įveikusių žaidėjų tarpe ir „PokerStars Pro“ komandos nariai Liv Boeree, Danielis Negreanu bei Viktoras Blomas. Tarp žaidėjų, kurie neiveikė pirmosios šio „High Roller“ turnyro dienos, taip pat gausu įžymybių. „PokerStars Pro“ komandos nariai Eugene Katchalovas, Bertrandas "ElkY" Grospellieris, Jasonas Mercieris ir Jonathanas Duhamelis suklupo pirmosios dienos bėgyje ir pasitraukė iš kovos.

Prieš antros dienos startą žetonų lyderių priešakyje žengė amerikietis Andrew Badeckeris, kuris nešėsi 350 tūkst. žetonų. Iškart už jo įsitaisė olandas Vincentas van der Fluitas, turėjęs 341,200 žetonų. Trečias - suomis Sami Kelopuro su 310,000 žetonų.

Antroji diena prasidėjo šiandien, balandžio 30 d., 13:30 Lietuvos laiku. Lietuvis sėdo prie stalo su suomiu Patriku Antoniusu, rusu Andrejumi Pateičuku ir kitomis pokerio žvaigždėmis, tačiau šioje kompanijoje neužsibuvo. Dar pirmame lygyje Dominykas sustūmė viską su keturakėmis ir nesugebėjo pasipriešinti Danielio Shako penkakėms.

Viso šiame turnyre dalyvavo 117 žaidėjų, o prizines vietas pasieks 14 stipriausiųjų. Nugalėtojui atiteks 1,08 milijono eurų prizas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas