Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 30

Dvigubų garantijų sekmadienis didžiausio Lietuvos pokerio turnyro atrankose

Tik šiandien, rugpjūčio 30-ą dieną, organizatoriai dvigubina garantijas visose didžiausio Lietuvos gyvo pokerio festivalio atrankose. Dvigubi priziniai fondai garantuoti tiek didžiuosiuose atrankų finaluose, tiek bilietus į šiuos finalus dalinančiuose satelituose.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.

Iki didžiausio gyvo pokerio renginio Lietuvoje lieka apie pusantro mėnesio. Virš 50 žaidėjų jau yra užsitikrinę vietas spalio 8-18 dienomis Vilniaus „Olympic Casino“ pokerio klube vyksiančioje fiestoje, bet laimingų interneto atrankų laimėtojų bus ir dar gerokai daugiau. Šiemet, kaip ir praėjusiais metais, festivalio pagrindinio turnyro garantija – €100,000.

Šiandien visų atrankinių turnyrų garantijos dvigubinamos! 21:00 prasidedančiame „€10 Rebuy“ finale garantuojama net 10 bilietų į „Žvejo Iššūkį“, kurių kiekvienas vertas €220. Dar bent 4 tokios pat vertės bilietus išsidalins 22:00 prasidedančio „€25 Freezeout“ finalo žaidėjai. Taigi, šįvakar paaiškės dar mažiausiai 14 gyvo turnyro dalyvių.

Garantijos dvigubėja ir mažesniuose satelituose, kuriuose kovojama dėl vietų vakaro finaluose. 19:00 startuojantis „€1 Rebuy“ satelitas išdalins ne įprastus 5, o net 10 bilietų į „€10 Rebuy“ finalą. O 20:00 prasidedančios „€4 Freezeout“ atrankos stipriausieji pelnys 4 bilietus į „€25 Freezeout“ finalą. Tuo tarpu dar mažiau investuoti norintys žaidėjai gali rinktis 18:00 prasidedantį „Freebuy“ satelitą, kur 2 laimingieji pelnys „€10 Rebuy“ bilietus.

Jei galvojote išmėginti save didžiausio Lietuvoje gyvo pokerio turnyre, bet niekaip neprisiruošdavote – šis sekmadienis tam yra idealus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai