Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 12

Į aikštę per „Super Bowl“ pasileidęs pusnuogis aistruolis tikėjosi pralobti, bet planas neišdegė

Praėjusį sekmadienį vykusiose „Super Bowl“ rungtynėse užfiksuotas incidentas, kai į aikštę įsiveržė juokingai apsirėdęs aistruolis. Pasirodo, tai jį paskatino daryti galimas uždarbis, bet jo įsibrovėlis negaus.
Per „Super Bowl“ rungtynes apsaugai teko vaikytis į aikštę įsiveržusį sirgalių.
Per „Super Bowl“ rungtynes apsaugai teko vaikytis į aikštę įsiveržusį sirgalių. / „Scanpix“ nuotr.

Milijonų žmonių visame pasaulyje stebėtose Nacionalinės amerikietiškojo futbolo lygos (NFL) finalo rungtynėse tarp „Tampa Bay Buccaneers“ ir „Kansas City Chiefs“ komandų incidentas nutiko ketvirtajame kėlinyje, kai apsaugos darbuotojams teko gaudyti rožiniu gimnasto rūbu, panašiu į Borato personažo maudymosi kostiumėlį, apsirengusį aistruolį nusmauktais šortais.

Susitikimas buvo trumpam sustabdytas, nes apsaugininkams nesisekė gaudyti aistruolio – šis nubėgo per didelę aikštės dalį, iki pat galinės zonos, kol amerikietiškam futbolui būdingu veiksmu sirgalius buvo parblokštas ant žemės. Tada jis buvo išvestas iš aikštės.

Pasirodo, į aikštę išbėgo 31-erių Floridos gyventojas Yuri Andrade, greitai atskleidęs ir tokio savo poelgio priežastį.

Sirgalius tikina, kad prieš „Super Bowl“ rungtynes apsilankė lažybų puslapiuose ir pamatė siūlymą statyti už tai, jog finalo metu į aikštę išbėgs aistruolis.

Y.Andrade tuo susigundė ir naudodamasis draugo tapatybe pastatė nemenką pinigų sumelę.

Atvykęs į rungtynes su draugu, šiam Y.Andrade liepė nukreipti apsaugos darbuotojų dėmesį, o pats pasileido į aikštę.

Kaip patvirtino pats Y.Andrade, įsibrovęs į aikštę jis laimėjo statymą, iš kurio turėjo uždirbti net 375 tūkst. JAV dolerių. Kadangi bauda už pažeistas taisykles siekė vos 1 tūkst. dolerių, gudročiui turėjo likti didžioji dalis sumos.

Vis dėlto tai nebuvo istorijos pabaiga. Ketvirtadienį lažybų kontora, kurioje Y.Andrade per draugą buvo pastatęs didelę pinigų sumą, paskelbė atšaukianti bet kokius statymus, susijusius su šiuo aistruoliu.

Bendrovė pavadino sirgaliaus elgesį „reklaminiu triuku“ ir pabrėžė, kad „toks poelgis kenkia kitų lažybų dalyvių statymų rezultatams“.

Tiesa, bendrovė pabrėžė, jog išmokės laimėjimus tiems, kurie atspėjo, jog į aikštę įsiverš aistruolis, tačiau nieko nežinojo apie Y.Andrade ketinimus. Lažybininkai ketina kompensuoti nuostolius ir stačiusiems, jog įsibrovėlio į aikštę per „Super Bowl“ rungtynes nebus.

Tad į aikštę įsibrovęs sirgalius liko ne tik be laimėjimo ir pastatytos didžiulės sumos, bet dar ir be tūkstančio dolerių, kuriuos turėjo susimokėti už tokį poelgį.

Beje, kaip vėliau paaiškėjo, į aikštę prasiveržęs aistruolis yra susijęs su Vitalijumi Zdoroveckiu, garsėjančiu suplanuotais įbėgimais į aikštę per sporto varžybas.

Sirgaliai Y.Andrade sąsajas su ukrainiečiu suprato iš ant kostiumėlio buvusio užrašo „Vitaly Uncensored“. Su tokiu pačiu užrašu prieš kelerius metus į aikštę per UEFA Čempionų lygos finalą įsiveržė ir V.Zdoroveckio mergina Kinsey Wolanski.

„Scanpix“ nuotr./Į Čempionų lygos finalą įsiveržė modelis Kinsey Wolanski.
„Scanpix“ nuotr./Į Čempionų lygos finalą įsiveržė modelis Kinsey Wolanski.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento