Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Laimėjus auksą – neeilinės dovanos filipiniečiui: namas, butas, šimtai tūkstančių ir maistas

Filipinų gimnastas Carlosas Yulo pateko į istoriją. 24-erių sportininkas Paryžiaus olimpinėse žaidynėse iškovojo du aukso medalius, o tai buvo vos antras ir trečias medaliai Filipinų istorijoje. Už tokius pasiekimus atletas buvo įspūdingai apdovanotas.

C.Yulo sulauks 10 milijonų Filipinų pesų (173 tūkst. JAV dolerių) iš Filipinų sporto komisijos, 6 milijonų pesų (104 tūkst. JAV dolerių) iš Atstovų rūmų bei namo ir sklypo iš Filipinų olimpinio komiteto.

Ir tai – dar ne viskas. C.Yulo gaus pilnai įrengtą trijų miegamųjų butą, vertą 600 tūkst. JAV dolerių, viso gyvenimo nemokamas konsultacijas pas gastroenterologą, nemokamų baldų už 2 tūkst. JAV dolerių.

C.Yulo bus atsilyginta ne tik būstu, pinigais ar baldais: atletui daugybė restoranų pasiūlė nemokamą maitinimą iki gyvenimo pabaigos, įskaitant ir rameną, makaronus su sūriu ar tiesiog sausainius.

Sportininkais taip pat gaus „Iphone 16“ ir viso gyvenimo nemokamas inžinerinio projektavimo paslaugas.

„Esu dėkingas žmonėms, kurie tikrai tikėjo manimi per pakilimus ir nuosmukius, – po triumfo sakė filipinietis. – Aš tiesiog tikėjausi gero pasirodymo. Tikrai nesitikėjau medalio. Man tai tikrai atrodė, kaip premija. Tai beprotiška, nes kurį laiką negalėjau užmigti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas