Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2015 08 06

Lietuvos beisbolo talentas žengė dar vieną žingsnį stipriausios pasaulio beisbolo lygos link

2009 metais sutartį su stipriausios pasaulyje beisbolo lygos MLB (Major League Baseball) klubu iš Pitsburgo pasirašęs lietuvis Dovydas Neverauskas žengia vis arčiau debiuto aukščiausiame lygyje. Po puikios sezono pradžios D.Neverauskas keliasi į dukterinę komandą Bradentono „Marauders“.
Dovydas Neverauskas
Dovydas Neverauskas / milb.com nuotrauka

Po traumos atsigavęs ir pirmas trejas sezono rungtynes Vakarų Virdžinijos „Power“ ekipoje nelabai sėkmingai pradėjęs metiko pozicijoje žaidžiantis D.Neverauskas vėliau tapo nesustabdomas.

Per pirmuosius du vasaros mėnesius beisbolo talentas iš Lietuvos visiškai uždarė varžovus ir neleido pelnyti jiems taškų. Jis 39 kartus išmetė iš žaidimo varžovų mušėjus ir tik 22 kartus paleido juos užimti bazę.

22 metų lietuvis, priklausantis Pitsburgo „Pirates“ klubui karjerą tęs Floridos valstijos lygoje žaidžiančioje Bradentono komandoje. Iš šios komandos nemažai žaidėjų jau persikėlė tiesiai į MLB stadionus.

Bradentono stadione pavasarį savo treniruočių stovyklą prieš prasidedantį sezoną rengia ir patys Pitsburgo „Pirates“ žaidėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas