Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 28

Lietuvos sportinių šokių federacijai ir toliau vadovaus G.Skorupskas

Ketvirtadienį Vilniuje įvyko Lietuvos sportinių šokių federacijos ataskaitinė – rinkiminė konferencija.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / LSŠF nuotr.

Konferencijos metu susirinkę LSŠF narių atstovai patvirtino metinę LSŠF veiklos, Apeliacinės ir Revizinės komisijų ataskaitas. Po to daugiausiai laiko buvo skirta naujų valdymo organų rinkimams.

Naujai – penkerių metų – kadencijai LSŠF prezidentu išrinktas Gintaras Skorupskas.

Tuomet buvo renkami LSŠF viceprezidentai ir generalinis sekretorius. Pirmuoju viceprezidentu išrinktas Virginijus Visockas, o dar dvi viceprezidentų pareigybės atiteko Pauliui Sangavičiui ir Daliai Vaikšnorienei.

Generaline sekretore išrinkta Diana Montrimaitė – Gornatkevičienė. Ilgus metus generalinės sekretorės pareigas ėjusi Vida Kanišauskienė, prieš balsavimą pranešė, kad nebekandidatuos naujai kadencijai. Savo kalboje V.Kanišauskienė dėkojo visiems kartu dirbusiems kolegoms, LSŠF nariams, šokėjams, o taip pat informavo, kad ir toliau darbuosis LSŠF bei padės įvairiais klausimais.

Vėliau buvo renkami keturi LSŠF Vykdomojo komiteto nariai. VK nariu išrinktas Kęstutis Bernatavičius bus atsakingas už teisėjų kolegijas, Rolandas Burneikis – už Lietuvos sportinių šokių rinkines ir jų stovyklas, Sergejus Makarovas – už sportininkų apskaitą ir metodinę veiklą, Tomas Slausgalvis – už LSŠF Etikos kodekso laikymąsi. Visi VK nariai atliks ir kitas LSŠF teisės aktų jiems paskirtas pareigas.

LSŠF Revizinės komisijos nariais išrinkti Remigijus Suslavičius, Dainius Joffė, Laura Luganskienė. LSŠF Apeliacinės komisijos nariais išrinkti Dalia Kisielė, Arturas Bajoras, Sergejus Jefimenka. LSŠF Visuomeninės tarybos pirmininku pasiūlytas Dainius Joffė, kuriam pavesta suformuoti 9 – 15 narių tarybą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas