Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 05

Matas Cimbolas WPT LAPC finale antrus metus iš eilės kovos dėl milijono dolerių

Nežinia, kiek pokerio profesionalų galėtų pasigirti, kad dvejus metus iš eilės pasiekė to paties didelio, prestižinio turnyro finalinį stalą ir laimėjo po (bent) šešiaženklę sumą. Matas Cimbolas tai jau užsitikrino. Jis vėl Pasaulio pokerio turo (WPT) Los Angeles Poker Classic (LAPC) turnyro finale.
Matas Cimbolas / organizatorių nuotr.
Matas Cimbolas / organizatorių nuotr.

Mato Cimbolo sėkmės istoriją apie 2019-ųjų kovą pasakojome jau ne kartą, bet ji tokia, kurią vis norisi kartoti. Tuomet dviejuose gyvuose turnyruose jis laimėjo $1,2 milijono, o didesnė šios sumos dalis buvo pelnyta už 2 vietą viename prestižiškiausių WPT etapų - Los Angeles Poker Classic $10,000 pagrindiniame turnyre.

Šiemet jis vėl ten. 490 dalyvių sudominusių varžybų startas mūsiškiui buvo banguotas. Jo kelią iki 5 dienos jau apžvelgėme vakar. Tuo tarpu praėjusią naktį 11 žaidėjų grįžo kovoti dėl vietų prie šešiaviečio finalinio stalo.

Iš 7 vietos kovą pradėjęs M.Cimbolas sugebėjo sustiprinti savo pozicijas ir į finalą žengia būdamas vienu lyderiu. Lemtinga kova dėl milijono dolerių vyks po pertraukos. Išsamią WPT LAPC 5 dienos apžvalgą su svarbiausiomis mūsiškio partijomis bei situacija prieš finalą Las Vegase skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas