Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nauja padelio erdvė Vilniuje – „Vilnius Padel Arena“ oficialiai atidaryta

Sporto entuziastams Vilnius tapo dar patrauklesnė vieta – rugsėjo 21 d. oficialiai atidaryta moderni „Vilnius Padel Arena“. Naujos sporto erdvės atidarymas paminėtas įspūdingu turnyru, subūrusiu net 128 dalyvius. Susirinkusius padelio profesionalus, mėgėjus ir žiūrovus jungė aistra sparčiai populiarėjančiam sportui, o renginio dalyvių gerą nuotaiką užtikrino vedėjas Paulius Skučas.
„Vilnius Padel Arena“ atidarymas
„Vilnius Padel Arena“ atidarymas / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Vilnius Padelis

„Vilnius Padel“ komanda reiškia didžiulę padėką visiems rėmėjams, prisidėjusiems prie turnyro organizavimo ir arenos atidarymo šventės.

Nemenko dėmesio sulaukęs atidarymo turnyras dalyviams ir svečiams buvo puiki galimybė ne tik stebėti žaidėjų talentą ir meistriškumą, bet ir įvertinti naujausios arenos infrastruktūrą.

„Vilnius Padel Arena“ išsiskiria modernumu ir labai aukštos kokybės sporto infrastruktūra. Arenoje įrengti net 8 profesionalūs padelio kortai, kurie pritaikyti tiek mėgėjams, tiek aukšto meistriškumo sportininkams. Be to, lankytojų patogumui siūlomos įvairios poilsio zonos: kedrinė sauna, idealiai tinkanti atsipalaidavimui po intensyvios treniruotės, bei stilingas baras ir lounge erdvės, kur galima maloniai leisti laiką su draugais ar komandos nariais.

Netrukus „Vilnius Padel Arena“ taps dar patrauklesnė – ją papildys „Jusis Training“ kineziterapijos centras, pasiūlysiantis profesionalias sporto reabilitacijos ir kūno stiprinimo paslaugas. Tai erdvė, kuri leis suderinti ne tik sporto, bet ir sveikatinimosi poreikius.v

VIDEO: „Vilnius Padel Arena“ atidarymas

„Vilnius Padel Arena“ atveria duris visiems, kurie nori išmėginti padelį arba siekti naujų sportinių aukštumų. Atidarymo turnyras simbolizavo įkvepiančią pradžią, tačiau tai tik mažas didelės kelionės žingsnis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas