Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 10

Neįtikėtina! Igoris Pankratjevas rinktinei vadovavo apsivilkęs Vokietijos klubo striukę

Lietuvos futbolo rinktinė penktadienio vakarą Liublianoje iškovojo tašką (1:1) žaisdama su Slovėnijos rinktine ir prarado net teorines galimybes patekti į kitąmet Prancūzijoje vyksiančias žemyno pirmenybes.
Igoris Pankratjevas
Igoris Pankratjevas

Šiame mače mūsų šalies futbolininkai pademonstravo kovingumą ir aikštėje beveik niekuo nenusileido šeimininkams, tačiau ant atsarginių suolo sėdėjęs nacionalinės rinktinės vyriausiasis treneris Igoris Pankratjevas vėl sulaukė pašaipų.

Šiame mače strategas liko ištikimas sau ir komandai dirigavo apsirengęs ne oficialioms tarptautinės rungtynėms, o treniruotėms kur kas labiau tinkantį baltą sportinį kostiumą.

Įpusėjus pirmam kėliniui, strategas apsivilko juodą sportinę striukę. Atrodytų, nieko keisto, tačiau akylesni futbolo mėgėjai iš karto pastebėjo, kad ant jos nugaros virš Lietuvos nacionalinės trispalvės šmėžavo raidės FCSP.

Pradėta spėlioti, ką šis užrašas galėtų reikšti. Visažiniai interneto komentatoriai dar iki pirmojo kėlinio pabaigos išsiaiškino, kad tai yra Vokietijos antrojoje Bundeslygoje rungtyniaujančiam „St.Pauli“ klubui sukurta apranga, į trumpinys FCSP būtent ir reiškia klubą iš Hamburgo.

„Dar negirdėta, kad nacionalinei komandai treneris vadovautų vilkėdamas aprangą su kitos šalies kurio nors klubo simbolika“, – iki šiol nepaliauja stebėtis futbolo sirgaliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas