Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„OlyBet golfo turnyro“ nugalėtojai atstovaus Lietuvai prestižiniame Europos turnyre

Šeštadienį, rugsėjo 7 dieną, „Europos Centro Golfo Klube“ įvyko „OlyBet golfo turnyras“, jau antrus metus suburiantis golfo entuziastus. Šių metų turnyras buvo ypatingas ne tik įtempta kova, bet ir tuo, kad pirmųjų vietų nugalėtojai Stroke net kategorijose įgijo teisę antrą kartą istorijoje atstovauti Lietuvai prestižiniame „DP Tour PRO-AM“ turnyre, kuris nuo 1906 metų vyksta Prancūzijoje, rašoma organizatorių pranešime spaudai.
„OlyBet golfo turnyras“
„OlyBet golfo turnyras“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Golfas „OlyBet“

Moterų kategorijoje triumfavo Olga Kalinauskienė, o vyrų kategorijoje – Gintautas Purkinas. Jie atstovaus mūsų šaliai spalio 10-12 dienomis vyksiančiame turnyre „Le Golf National“ golfo aikštyne netoli Paryžiaus, garsėjančiame kaip 2018 metų „Ryder Cup“ ir šių metų olimpinių žaidynių golfo rungčių rezidencija. Šiame istoriniame aikštyne susirinks geriausi Europos ir pasaulio žaidėjai, o mūsų šalies atstovai galės pasitikrinti savo jėgas tarp tarptautinių lyderių.

„Džiaugsmas neapsakomas. Tai ne tik pergalė, bet ir didžiulė atsakomybė atstovauti Lietuvai tokio lygio turnyre“, – po pergalės sakė Olga Kalinauskienė, o Gintautas Purkinas pridūrė: „Tai rimtas iššūkis, bet jaučiuosi puikiai.“

Praėjusių metų turnyre Lietuvai atstovavo Skaistė Vasiliauskienė, Rugilė Pauliukonytė ir Aldevinas Gelgota, kuriems iki pirmosios vietos pritrūko vos vieno taško. Šių metų nugalėtojai tikisi tęsti šią tradiciją ir pasiekti dar geresnių rezultatų.

„OlyBet golfo turnyras“ ir jo nugalėtojų dalyvavimas „DP Tour PRO-AM“ turnyre neabejotinai prisideda prie Lietuvos golfo vystymo ir šalies vardo garsinimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas