Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Patyčios iš Australijos breiko šokėjos nepraėjo be pasekmių: „Tai ją labai sukrėtė“

Australijos breiko šokėja Rachael Gunn (Raygun) po Paryžiaus olimpinių žaidynių tapo pašaipų objektu.

36-erių sportininkė olimpinėse breiko varžybose negavo nė vieno taško, pralaimėjo visas tris kovas, taip baigdama pasirodymą galutinės rikiuotės apačioje.

Tačiau tai nebuvo viskas. Pastaruoju metu internete pradėjo plisti įrašai, o kai kuriuose pašiepiamas, išjuokiamas Raygun breiko stilius: vieni pabrėžė savotišką australės techniką, kiti – aprangą.

Įvairių vaizdo montažų prikurta galybė. Galima tai vadinti humoru, bet tuntas internautų tiesiog šaipėsi iš sportininkės. Vieni tiesiog komentuodami, kiti – kurdami vaizdo įrašus. Australės parodija buvo padaryta net vienoje populiariausių JAV vakaro pokalbių laidų – „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“.

@fallontonight Viral Australian breakdancer “Raygun” (Rachel Dratch) crashes Jimmy’s monologue! 🤣 #FallonTonight #TonightShow #RachelDratch #ParisOlympics #Breakdancing #Raygun #JimmyFallon ♬ original sound - FallonTonight

Nors pati Raygun patyčių neišskyrė ir atvirai neišsakė, kaip jaučiasi, situaciją nušvietė du aukso medalius baidarių ir kanojų irklavime iškovojusi australė Jessica Fox.

„Aš kalbėjausi su ja. Tai ją labai sukrėtė, – sakė J.Fox. – Ji yra žmogus ir per praėjusią savaitę ji išgyveno labai daug. Ji tikrai jautė patyčias. Už viso to slypi žmogus ir žmonės taip greitai pasidaro baisūs. Ji to nenusipelnė.“

Australijos olimpinio komiteto vadovas Mattas Carrollas taip pat sakė, kad psichologinės pagalbos paslaugos R.Gunn buvo pasiūlytos dar Paryžiuje ir bus siūlomos, kai ji grįš į Australiją.

„Pasikalbėsiu su „Dance Australia“, jie taip pat norės ją prižiūrėti, – sakė jis. – Ta kritika yra tikrai nereikalinga.“

Neseniai Australijos sportininkai buvo sutikti gimtinėje, tačiau Raygun tarp jų nebuvo matyti. Paaiškėjo, kad ji su vyru keliauja po Europą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas