Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 11

Pokerio pasaulio čempionate liko 106 pretendentai į titulą

Link finišo artėja Pasaulio pokerio serijos (WSOP) pagrindinis turnyras, dar vadinamas Pasaulio pokerio čempionatu. Svarbiausiame metų turnyre iš pusdevinto tūkstančio dalyvių beliko 106 pretendentai į pagrindinį $10 milijonų prizą.
Samas Greenwoodas / organizatorių nuotr.
Samas Greenwoodas / organizatorių nuotr.
Temos: 2 Pokeris Las Vegasas

Tarp $10,000 įpirkos WSOP pagrindiniame turnyre startavusių 8,569 žaidėjų buvo ir apie tris dešimtis lietuvių. Net 11 tautiečių prasibrovė iki 3 dienos, kur buvo žaidžiama pinigų burbulo fazė. Deja, šis etapas daugeliui mūsiškių buvo fatališkas. Dienos pabaigoje žetonus į maišelius subėrė tik Daiva Byrne ir Gediminas Garmus. Ir abiejų jų kelionė baigėsi 4 etapo pradžioje.

Tuo tarpu praėjusią naktį sužaidus 5-ąją turnyro dieną liko vos 106 kovą tęsiantys pokerio meistrai. Turnyro lyderio pozicijoje įsitaisė amerikietis Timothy Su su 19,235,000 žetonų. Antras žengia Kanados pokerio sunkiasvoris Samas Greenwoodas su 11,95 milijono turnyro valiutos.

Į 6 varžybų etapą grįš ir Antonio Esfandiari (6,630,000), Chrisas Hunichenas (6,280,000), Vitalijs Zavorotnijs (4,340,000) ir Dario Sammartino (860,000). Netrūksta ir kitų įdomių pokerio pasaulio asmenybių.

Primename, kad nepaisant neitin sėkmingo pagrindinio turnyro šiemet lietuviams WSOP serija susiklostė tikrai puikiai. Vincas Tamašauskas pelnė $464 tūkstančius "Millionaire Maker" finale, o kiti du tautiečiai "Crazy Eights" finalinėje dienoje bendrai pelnė per $300 tūkstančių.

WSOP naujienas mūsų portale stebėkite ir toliau, o serijai pasibaigus paruošime ir visų lietuvių rezultatų suvestinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas