Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 18

„PokerStars“ 2011-ųjų liepa: rusas iškovojo WSOP apyrankę, o lietuvis pagrindiniame turnyre pasiekė 6 dieną

Jau ne pirmus metus „PokerStars“ yra didžiausias pokerio rinkos gigantas, tad nenuostabu, jog daugelis svarbiausių pokerio pasaulio įvykių sukasi būtent apie šią kompaniją ir jai atstovaujančius geriausius pasaulio žaidėjus. 2011-ieji metai buvo išties įsimintini ir artimiausiomis dienomis mes po truputį apžvelgsime svarbiausias „PokerStars“ 2011 metų akimirkas.
Maksas Lykovas triumfuoja
Adrienne Rowsome / pokernewsblog.com nuotr.

LIEPA

Viktoras Blomas tęsė pergales „Superžvaiždės atskleidime“

Pirmose dešimtyje „Superžvaigždės atskleidimo“ akcijos dvikovų Viktoras „Isildur1“ Blomas iškovojo aštuonias pergales. Įžengęs į antrą dešimtuką jis stabdyti neketino ir laimėjo vienuoliktą akistatą, kai susižėrė visus 150 tūkst. JAV dolerių, kuriuos prie stalų atsinešė norvegas Terje „Terken89“ Augdalis.

Maksas Lykovas iškovojo WSOP apyrankę

Pasaulio pokerio serijai (WSOP) artėjant prie pabaigos auksinę apyrankę laimėjo dar vienas „PokerStars Pro“ komandas atstovas – Maksimas Lykovas. Rusas triumfavo viename gausiausių 2011 metų WSOP turnyrų – tūkstančio dolerių įpirkos beribio Holdem turnyre, kuriame dalyvavo net 4576 žaidėjai. Ši pergalė M.Lykovo sąskaitą papildė beveik 650 tūkst. dolerių.

Adrienne Rowsome papildė „PokerStars Online“ komandą

pokernewsblog.com nuotr./Adrienne Rowsome
pokernewsblog.com nuotr./Adrienne Rowsome

Prie „PokerStars Online“ komandos prisijungė ilgametė „PokerStars“ žaidėja kanadietė Adrienne „talonchick“ Rowsome.

„PokerStars“ padalino 65 milijardus partijų

„PokerStars“ kambarys toliau tęsė savo „Kelio link 100 milijardų“ akciją ir „tarpinėse stotelėse“ savo žaidėjams dalino puikius prizus. Šįsyk buvo pasiekta dar viena svarbi riba – 65-milijardinė partija. Didžiausias prizas atiteko jos laimėtojui iš Naujosios Zelandijos, žaidžiančiam slapyvardžiu „yliams“.

Pristatytas „Sunday Cubed“ turnyras

„PokerStars“ didžiųjų sekmadieninių turnyrų šeimą papildė dar vienas narys – turnyras, pavadintas „Sunday Cubed“. Dabar kiekvieną sekmadienį žaidėjai gali dalyvauti šiame 55 dolerių įpirkos turnyre su vienu atsipirkimu ir vienu pasipildymu.

JP Kelly žengė giliai WSOP pagrindiniame turnyre

„PokerStars Pro“ komandos narys britas JP Kelly žengė išties giliai WSOP pagrindiniame turnyre. Jis iš kovos pasitraukė tik septintąją dieną ir užėmė 26 vietą. Turnyre solidžiai pasirodė ir lietuvis Marius Mačiukas. Viso prestižiškiausiame pasaulio turnyre dalyvavo 6865 žaidėjai ir Marius užėmė 139 vietą bei laimėjo beveik 55 tūkst. dolerių.

lt.pokernews.com nuotr./Marius Mačiukas
lt.pokernews.com nuotr./Marius Mačiukas

Tokie buvo svarbiausi 2011 m. liepos įvykiai, susiję su pokerio rinkos gigantu „PokerStars“. Netrukus papasakosime ir apie svarbiausias kitų mėnesių akimirkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai