Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 03

Prisilinksmino: Australijos sportininkai siautėjo kambariuose Tokijuje ir lėktuve

Regbio ir futbolo komandos skrido vienu lėktuvu į Australiją iš Tokijo olimpinių žaidynių ir, padauginę alkoholio, ėmė siautėti.

Australijos olimpinis komitetas buvo informuotas apie incidentus skrydžio, vykusio liepos 30-ąją, metu. Atstovai kreipėsi į futbolo ir regbio federacijas, prašė tvarkytis su savo atletais.

Australų žiniasklaida skelbia, kad lėktuve siautėję sportininkai buvo apsvaigę nuo alkoholio, jie pridergė lėktuvo tualetus.

Vėliau tiek futbolo, tiek regbio federacijos išplatino pranešimus, kuriais atsiprašė šalies olimpinio komiteto, kurio vienas vadovų Mattas Carrollas teigė, jog šis incidentas yra be galo nuviliantis.

„Kol kas dar nesulaukėme oficialaus skundo iš oro linijų, apie netinkamą elgesį buvo pranešta mums, mes iškėlėme šį klausimą bei kreipėmės į sporto šakų vadovus. Toks elgesys yra visiškai nepateisinamas“, – kalbėjo M.Carrollas.

Šis incidentas į viešumą išlindo po kito nemalonaus įvykio – Australijos keletas atletų paliko savo olimpinio kaimelio kambarius nusiaubtus. Sportininkai sulaužė lovas, sienoje išmušė skylę, kambariuose buvo gausu skrandžio turinio.

Australijos regbininkai ketvirtfinalyje pralaimėjo Fidžio komandai, o futbolininkai neįveikė grupių etapo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas