Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 05

Rankinį išbandęs reperis Lilas: „Tiek fizinio kontakto nesitikėjau“

Prieš pat pirmąsias Europos rankinio čempionato atrankos namų rungtynes Lietuvos rinktinės žaidėjai bei treneriai surengė improvizuotą treniruotę kartu su Lietuvoje žinomais veidais.
Lietuvos įžymybės išbandė rankinį
Lietuvos įžymybės išbandė rankinį / Rankinio federacijos nuotr.

Pirmąkart šią sporto šaką išbandė Vaidotas Baumila, Lilas ir Innomine, Mantas Bartuševičius, Karolis Tiškevičius, Haroldas Zenkovas ir Vaidas Leliuga.

„Keisčiausias dalykas, kad kamuolys limpantis. Numaniau, kad šis sportas patiks, nes esu išbandęs įvairiausių sporto šakų. Visos jos yra fainos, kai supranti žaidimo taisykles. Rankinis – ne išimtis. Labai patiko“, – teigė repo scenos publikai puikiai pažįstamas Lilas.

Tačiau valandos trukmės treniruotė didžiausią įspūdį paliko dėl pagrindinio rankinio sporto aspekto – kieto žaidimo. „Labai linksmas, energingas ir įtraukiantis žaidimas. Man pačiam labai patinka kontaktinis sportas. Tai – veža“, – kalbėjo Vaidotas Baumila.

„Tiek fizinio kontakto net nesitikėjau“, – šypsojosi Lilas.

Iš tikrųjų, tokių susidūrimų, kokius treniruotėje iniciavo Lietuvos rankinio rinktinės kapitonas Gintaras Cibulskis, vengia net ir profesionalūs rankininkai. Rinktinės milžino gynybą treniruotėje pralaužti mėgino ne vienas, o keli treniruotėje dalyvavę žmonės.

Po visko paklaustas, kam geriau sektųsi, ar jam scenoje, ar scenos žmonėms rankinio aikštelėje, Gintaras Cibulskis po trumputės pauzės pateikė užtikrintą atsakymą.

VIDEO: Įžymūs Lietuvos žmonės išbandė rankinį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito