Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 03

Rezultatyviai žaidęs A.Malašinskas vedė „Motor“ į dar vieną pergalę Čempionų lygoje

Gintaro Savukyno treniruojamas ir Aideno Malašinsko atstovaujamas Zaporožės „Motor“ klubas iškovojo trečiąją pergalę iš eilės EHF Čempionų lygos varžybose. Daugkartiniai Ukrainos čempionai namuose 31:29 (14:13) nugalėjo Celės „Pivovarna Laško“ klubą.
Gintaras Savukynas (kairėje) ir Aidenas Malašinskas
Gintaras Savukynas (kairėje) ir Aidenas Malašinskas / Organizatorių nuotr.

Nors „Motor“ gerai pradėjo rungtynes ir išsiveržė į priekį (3:1), tačiau gana greitai įkrito į duobę ir varžovai turėjo susikūrę 3 įvarčių persvarą – 7:4. Susikurtos persvaros svečiai neišlaikė (7:7), o kėlinio pabaigoje G.Savukyno auklėtiniai net ir susikūrė 1 įvarčio pranašumą – 14:13.

Antrąją rungtynių pusę Zaporožės ekipa pradėjo spurtu ir susikūrė rekordinę persvarą – 20:16. Vis tik jos išlaikyti nepavyko ir slovėnų klubas netrukus vėl išlygino rezultatą – 21:21. Per likusį laiką „Motor“ pabėgti neįstengė, tačiau svečiams taip nė karto ir nepavyko išsiveržti į priekį. Prasidėjus paskutinei rungtynių minutei Josipas Saračas sumažino atsilikimą iki minimalaus (29:30), tačiau „Motor“ pergalę įtvirtino Borisas Pukhovskis – 31:29.

A.Malašinskas vėl buvo tarp rezultatyviausių ekipos žaidėjų – jis pasižymėjo 5 įvarčiais. Rezultatyviau už jį žaidė tik Viačeslavas Bokhanas, pasižymėjęs 6 kartus. Po 4 įvarčius prie pergalės pridėjo B.Pukhovskis ir Dmitrijus Horina.

Celės komandai Žiga Mlakaras įmetė 9 įvarčius, J.Saračas pridėjo 5, Kristjanas Horzenas – 5.

Ši pergalė gerokai sustiprino „Motor“ padėtį B grupėje. Ukrainiečiai su 3 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais tvirtai žengia penktoje vietoje, o į kitą etapą pateks 6 stipriausios grupės komandos. Dėl koronaviruso „Motor“ yra sužaidę keliomis rungtynėmis mažiau nei dauguma varžovų.

Šioje grupėje kol kas pirmauja Barselonos „Barcelona“, kuri yra laimėjusi visus 8 žaistus mačus. A grupėje tokių aiškių lyderių nėra ir turnyrinės lentelės viršuje yra Kielcų „Vive“ su 6 pergalėmis ir 1 pralaimėjimu.

Gruodžio 9 d. Zaporožės ekipa išvykoje susitiks su turnyrinės lentelės kaimynais Nanto HBC rankininkais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?