Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 30

Sirgalių iškarpos „Žalgirio“ arenoje: kur prasidėjo ši mada?

Praėjusius 2020-uosius, dabar jau ir 2021-uosius, tikrai galime pavadinti sprendimų ieškojimo metais. Būdų, kaip susidoroti su problemomis, iškilusiomis sunkiu koronaviruso priespaudos laikotarpiu ieškojo absoliučiai visų sričių specialistai. Jokios išimtys nebuvo taikomos ir sporto pasauliui, kuriame pasikeitimų įvyko daugiau nei buvo norėta.
Martinas Schilleris
Martinas Schilleris / „Instagram“ nuotr.

Praėjusį kovą, kai Europoje buvo užfiksuoti pirmieji COVID-19 infekcijos atvejai, tuščios liko profesionalių sporto komandų arenų ar lauko aikščių tribūnos. Iš šio akligatvio klubai sukosi kaip sumanydami – pritaikė niekur nematytas naujoves, o viena jų neseniai naudotis pradėjo ir Kauno „Žalgirio“ organizacija.

Pirmą kartą šiemet į „Žalgirio“ areną rungtynėms su Maskvos srities „Chimki“ sugrįžę Kauno klubo krepšininkai arenoje buvo ne vieni – bent jau tokį įspūdį galėjo susidaryti susitikimą namuose stebėję žaliai baltų sirgaliai. Identiška situacija kartojosi ir sausio 22-ąją, kai į Kauną atvyko Pirėjo „Olympiakos“ komanda.

Tačiau sprendimas, apie kurį dabar kalbame, Lietuvos laikinojoje sostinėje pasirodė gana vėlai.

Kas tai?

Tai sirgalių iškarpos, kurių idėja užgimė beveik prieš metus – kovą, kai į Europą atsliūkino pirmoji koronaviruso banga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento